Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    1.4k Mesaje 49 Posters 522.4k Vizualizări 9 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • P Deconectat
      PaulS @MihaiD
      ultima editare de

@MihaiD Segmente din Autostrada Moldovei A7 și din Autostrada Unirii A8 au fost scoase din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), din cauza problemelor la procedurile de achiziție, a anunțat marți ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) Dragoș Pîslaru.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • M Deconectat
        MihaiD @PaulS
        ultima editare de

@PaulS ah nasol. Și de ce mă taguiesti pe mine, e vreun schepsis? 🙂 N-am fost nici în comisiile de atribuire la Cnair și nici n-am acțiuni la vreo firmă din astea.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • P Deconectat
          PaulS @MihaiD
          ultima editare de PaulS

@MihaiD Nu te-am taguit sa dau vina pe tine :)) esti culmea.
          Am dat replay din greseala la postare si nu la topic.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
          • D Deconectat
            daniel22_22
            ultima editare de daniel22_22

Daca tot ne-am agitat daca se incadreaza sau nu loturile din A7 in termenul din PNRR surpriza este ca ele erau "f___d up" inca de la debut din cauza greselilor din procedurile de achizitie publica.

„Sunt segmente de autostradă (care au fost scoase din PNRR, n.r.), nu din progres fizic, ci din probleme de achiziții publice”, a declarat Dragoș Pîslaru, explicând că procedurile de achiziție au generat probleme ce nu mai pot fi remediate în termenii impuși de regulamentele europene.

Dezamăgire pentru cei care aşteaptă autostrăzi în Moldova. Segmente din A7 și A8, scoase din PNRR

Dezamăgire pentru cei care aşteaptă autostrăzi în Moldova. Segmente din A7 și A8, scoase din PNRR

O parte din Autostrada Moldovei A7 și Autostrada Unirii A8 nu vor mai primi bani prin PNRR, din cauza erorilor în procedurile de achiziție publică. Ministrul Dragoș Pîslaru confirmă că proiectele sunt scoase din finanțare europeană, deși unele tronsoane sunt aproape finalizate.

Ia sa ne amintim cine era ministru in 2021:

Carmen Radu  /  mai 26, 2021  /  Infrastructură

Primul tronson din Autostrada A7 care leagă Moldova de București, aproape de lansare la licitație. Drulă: Documentația, trimisă la ANAP

Primul tronson din Autostrada A7 care leagă Moldova de București, aproape de lansare la licitație. Drulă: Documentația, trimisă la ANAP

Licitația pentru primul tronson din Autostrada A7 Ploiești – Buzău a fost trimisă la Autoritatea Națională de Achiziții Publice (ANAP), urmând să fie

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • F Deconectat
              FMFM @daniel22_22
              ultima editare de FMFM

@daniel22_22 este un intreg puhoi de incompetenti platiti regeste care se numesc ANAP si ADR ,iar care sunt responsabili de buna desfasurare a licitatiilor, gestionarea eratelor si a documentatiilor relevante.

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
              • D Deconectat
                daniel22_22 @FMFM
                ultima editare de daniel22_22

@FMFM : Asa este. Tot circuitul este plin de incompetenti: CNAIR (ca aia au facut documentatia), ANAP (care a verificat-o), MT (care ii controleaza pe CNAIR si analizeaza cererile de plata), CNSC (care a analizat contestatiile).
                Constatarea mea legata de seful MT de atunci este doar statistica, ca sa nu se spuna ca "daca eram noi era altceva".

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • P Deconectat
                  PaulS
                  ultima editare de

Elena Deacu  /  iul. 15  /  Rutier

EXCLUSIV Ce loturi de autostradă pierd finanțarea din PNRR / 12 contracte de achiziții cu probleme, pe Autostrada Transilvania A3, Autostrada Moldovei A7 și Autostrada Unirii A8 / Cristian Pistol: Nu...

EXCLUSIV Ce loturi de autostradă pierd finanțarea din PNRR / 12 contracte de achiziții cu probleme, pe Autostrada Transilvania A3, Autostrada Moldovei A7 și Autostrada Unirii A8 / Cristian Pistol: Nu...

Lotul UMB de pe A3 Autostrada Transilvania, toată Autostrada A7 Ploiești - Focșani și capetele din Autostrada Unirii A8 Târgu Mureș - Târgu Neamț vor

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                  • D Deconectat
                    daniel22_22 @PaulS
                    ultima editare de

@PaulS : Deci Ploiesti-Buzau si Buzau-Focsani sunt pierdute integral.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • P Deconectat
                      PaulS @daniel22_22
                      ultima editare de

@daniel22_22 Cred ca mai sunt cateva, citeste daca ai timp tot articolul.
                      Eu as mai astepta cateva zile pana se clarifica situatia, sa speram ca nu e chiar asa grav cum pare in acest moment.

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                      • D Deconectat
                        daniel22_22 @PaulS
                        ultima editare de

@PaulS : Am citit tot. Am mentionat doar cele de pe A7 ca pe topicul asta suntem. Eu cred ca nu iesea ministrul sa arunce bomba si nici Pistol sa se dezvinovateasca daca nu era 100% clar.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                        • C Deconectat
                          chapo
                          ultima editare de chapo

Ce a fost facut ramane bine facut, nu dam niciun ban inapoi. Insa ne-am dus drc mai pe scurt, foarte multe licitatii for fi anulate, pentru a lasa loc celor care ies din PNRR

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                          • P Deconectat
                            PaulS
                            ultima editare de

AUTOSTRADA A7 | 170 KM in 7 Minute Focșani - Pașcani | Filmare completa Maraton 9 #350
                            Raducu P Drum

AUTOSTRADA A7 | 170 KM in 7 Minute Focșani - Pașcani | Filmare completa Maraton 9 #350
                            1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                            • W Deconectat
                              WSrc1
                              ultima editare de WSrc1

Informații din șantier:

Redactia  /  iul. 15

Informații de pe șantier: „Noi în două zile suntem gata!” – Buzoienii.ro

Informații de pe șantier: „Noi în două zile suntem gata!” – Buzoienii.ro

Reporterul buzoienii.ro a fost azi (marți) pe șantierul Nurol al A7 dintre Buzău și Stâlpu. Primii angajați Nurol întâlniți (români,

Primii angajați Nurol întâlniți (români, nu turci) au confirmat deschiderea de vineri: „Noi știam că azi trebuia să se facă deschiderea, dar s-a amânat pentru vineri”. În preajma nodului dintre A7 și E85, un camion descărca în vecinătatea celor două drumuri fotografiate mai sus asfalt răzuit, iar un autogreder îl nivela.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                              • M Conectat
                                mike_us
                                ultima editare de

170 KM in 7 Minute Focșani - Pașcani | Filmare completa Maraton 9

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                                • First post
                                  Last post