A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Pe scurt: daca nu va fi rau, atunci va fi bine. Spune cam asa Dl. Grindeanu: "Cert" este ca in iunie dam in circulatie acest lot si inclusiv 3km pana la DN2. "O luna, o luna si ceva."
-
AUTOSTRADA A7 #345 Bacau-Roman Nord Stadiu lucrari 21-22.05.2025 | Maraton nr. 9
Raducu P Drum
-
-
-
-
Update procente pe CESTRIN
Focșani – Bacău
- Lotul 1 (Focșani – Adjud): 47%
- Lotul 2 (Adjud – Bacău): 47%
- Lotul 3 (Săucești – Trifești): 27%
Bacău – Pașcani
- Lotul 1 (Bacău – Trifești): 33%
- Lotul 2 (Trifești – Gherăești): 30%
- Lotul 3 (Gherăești – Pașcani): 31,5%
Așa cum s-a mai discutat, se pare că focusul este pe loturile 1 și 2 ale tronsonului Focșani – Bacău.
Dacă se deschid amândouă, ar însemna încă 70 de kilometri inaugurați anul acesta pe A7. -
-
@mike_us Mi se pare ingrijorator stadiul financiar pentru cele doua loturi mai inaintate:
Lotul 1 - 19%
Lotul 2 - 17%
Adica UMB a facut 30% din lucrari pe banii lor. Mai sus, spre Pascani diferenta dintre stadiul fizic si cel financiar este intre 15% si 20%. -
@MihaiD
Sa dea dracu daca am priceput ceva. -
@Iulian un cetățean susține că traseul A7 e la 1 km și ceva de unde e expropriat el, nu zice nimeni de ce, zici că e secret de stat (posibil groapă de împrumut, speculație), iar executorul îl întreabă pe omul cu geacă UMB unde e terenul, ca delimitare, nu pe ăia de la Cnair / drdp, care-s și foarte nervoși, de altfel. Adică omul cu geacă UMB e zeu acolo (ceea ce e foarte plauzibil)
-
O chestie exagerată. Cine spune că măsurătorile de cadastru nu pot fi făcute de cei de la UMB?
Ei se leagă de faptul că relația e între DRDP/CNAIR și partea afectată. Ca să împiedice măsurătorile în momentul acela. Al filmării.
Se duce la reprezentantul UMB ptr că sunt cei ce au aparatele topometrice. Că doar nu fac măsurătorile la picior. Și , din câte știu eu , aceste măsurători nu sunt "atributul" unei părți. Trebuie doar să fie o entitate autorizată să facă aceste măsurători.
-
Stie cineva cand o sa redeschida macar bucata asta? https://economedia.ro/circulatia-rutiera-pe-o-portiune-din-autostrada-a7-se-inchide-pana-in-25-mai.html
-
@geodin10 : Nu este nici o informare oficială, dar ar putea fi deschis săptămâna viitoare dacă vremea va permite finalizarea pasajului de la Fulga. E deja betonat. In zona vor fi ploi zilnice pana sâmbătă inclusiv, dar reduse cantitativ și de scurtă durată. Cred ca putem vedea izolația săptămâna asta și asfaltul săptămâna viitoare.
-