A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Stiu ca momentan este pentru membri. Dar daca cineva nu are rabdare sunt imagini foarte interesante.
-
-
-
Excelent progresul pe Margina-Holdea, cu un pic de vreme bună poate avem o mare surpriză si vedem toate viaductele suprabetonate pana la sfârșitul anului. Trag tare pe cel din mijloc, între cele doua tuneluri, posibil sa îl folosească pentru logistica din șantier.
-
@Iulian said:
Excelent progresul pe Margina-Holdea, cu un pic de vreme bună poate avem o mare surpriză si vedem toate viaductele suprabetonate pana la sfârșitul anului.Da, și mie mi se pare foarte bun progresul la viaducte.
Totuși, mi se pare cam ambițios să fie toate suprabetonate anul acesta și nici nu cred că e neapărat necesar, cât timp tunelul oricum nu va fi gata până la sfârșitul verii.
Mai realist mi s-ar părea să vedem până la finalul anului: toate grinzile sus, marea majoritate a predalelor montate și poate 50% din suprabetonări făcute, iar restul anul viitor.Sunt 328 de grinzi în total și 150 sunt deja montate, deci mai rămân aproximativ 178.
La un ritm de 6 grinzi pe zi înseamnă cam 30 de zile de producție. Dacă lucrează 6 zile pe săptămână, ultima grindă ar fi turnată undeva pe 7 noiembrie.
Chiar dacă mai punem încă o săptămână de marjă, ajungem pe 14 noiembrie.
Și calculul ăsta e conservator, pentru că probabil mai au deja vreo 20 de grinzi produse în bază. Deci timp să le ridice pe toate până la sfârșitul anului ar trebui să fie. -
-
-
328 de grinzi sunt fix 41 de deschideri gemene 2 x 4 x (25+3+5+8) .
Mai trebuie încă 2 grinzi la pasajul transversal spre Margina.
Le suie sus sigur anul ăsta pe toate ! -
338 de grinzi în total, că m-am jucat de-a număratelea și sunt fix 26 de deschideri gemene pe viaductul/pasaj mare !
-
-
Nu mai vin odată acordurile de mediu pe restul traseului ca sa poată ataca mai departe tronsonul? La fel pt Mapa, se zicea de vară, acum vara a trecut, toamna este aproape la jumate și nimic. Vine iarna si pe acolo cam greu cu lucrările in iarna.
-
@Iulian Utimul termen spus de HC este Octombrie.
-
Mapa s-o fi apucat și de alte foraje măcar, că la structuri au verde la greu !?
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare