Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    972 Mesaje 40 Posters 214.2k Vizualizări 5 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • M
      mike_us @Duta C
      ultima editare de

@Duta-C Vedem peste o lună, o lună și jumătate. Eu sunt optimist în privința loturilor astea.

Duta CD 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • Duta CD
        Duta C @mike_us
        ultima editare de

@mike_us De acord ca vom vedea. Deci dacă de mâine nu apasă pedala cum trebuie îi prinde frigul fara asfalt.
        p.s. între noi fie vorba ,deci, dacă veneam cu moșii de la mine din bloc și cu casiera de la întreținere era betonat până acum. Zici că îl pictează.. Rembrand peste cimitir ......pfff

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • M
          mihai
          ultima editare de

🚧 A3 Autostrada Transilvania | Viaductele Topa Mică Prind Contur! Imagini Noi 10.09.2026
          F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • F
            Flo87 @mihai
            ultima editare de

Forezele de pe deal imi dau emoții

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • M
              mihai @Flo87
              ultima editare de

@Flo87 judecand dupa excavatii, se pregatesc de un zi de piloti forati cu grinda de coronament in zig-zag, similare celor facute de Porr pe A1 la Tigveni.

Ramane neclar daca lucrarile de consolidare trebuie sa se termine inainte de deschiderea traficului sau daca vor continua dupa, in afara corpului principal al autostrazii.

Judecand dupa faptul ca deja se asfalteaza si se lucrareaza la suprastructura rutiera, pare ca intentia este de deschidere a traficului inainte de terminarea lucrarilor de consolidare. Altfel nu e nicio sansa de deschidere in 2026.

daniel22_22D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
              • daniel22_22D
                daniel22_22 @mihai
                ultima editare de

@mihai Nu cred ca alea ar afecta deschiderea. Mai degraba viaductul Nadaselu e ramas in urma.

M M Duta CD 3 Replies Last reply Răspunde Citează 2
                • M
                  mihai @daniel22_22
                  ultima editare de

@daniel22_22 nu-i chiar asa de grav. Sectiunea in consola e gata iar pe sectiunile cu grinzi mai sunt doar doua deschideri unde mai trebuie ridicate grinzile. Plus avem jumatate de viaduct cu placa armata, gata de turnare.

La Topa Mica au turnat 100 de deschideri in cateva saptamani. De acord ca la Nadaselu s-au miscat incet pana acum, dar la momentul asta nu mai vad nicio problema sa finalizeze anul acesta.

O 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                  • M
                    mike_us @daniel22_22
                    ultima editare de mike_us

@daniel22_22 Dacă privim lucrurile în ansamblu, eu zic că s-au mișcat foarte bine anul ăsta.
                    Nu știu cum va fi calitatea și nici nu vreau să insinuez altceva decât faptul că pur și simplu nu știu.

Dar ca ritm, vorbim de două viaducte lungi (3 km+) care, uite, au șanse bune să fie terminate în decembrie.
                    Eu zic că e mult peste ce ar fi estimat majoritatea la începutul anului.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                    • Duta CD
                      Duta C @daniel22_22
                      ultima editare de

@daniel22_22 Asta am spus și eu.....îi prinde zăpada cred .......nu mai zic ce comentarii am primit de la cosmonauți.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                      • O
                        oneLess @mihai
                        ultima editare de

@mihai Tote grinzile sunt ridicate .

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                        • First post
                          Last post