A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Am mutat discutia despre banii insuficienti pentru autostrazi pe "Carcoteala". Daca e cineva nemultumit si crede ca o anumita postare nu trebuia mutata, sunt receptiv la sugestii de "aducere inapoi".
-
Autostrada Moldovei A7. Mobilizare impresionantă: 5.000 de oameni implicați între Adjud și Pașcani, pentru încadrare în termenul PNRR / UMB așterne zilnic între 10.000 și 15.000 de tone de asfalt
-
-
@oarecare DRDP-ul de la Iași aruncă tot felul de narative care să justifice întârzierea UMB, în loc să își facă treaba de Beneficiar și să supervizeze lucrările. Slugareala asta nu ajută pe nimeni, toată lumea vede ca ploua, dar la acest moment nu se lucrează la terasamente, ci predominant la structuri. Prin urmare oricât ar fi noroaiele de mari, nu e cazul acum la A7, după părerea mea.
-
Pe o nota mai optimista (chit mai scade optimismul), au trecut 2.5 - 3 luni de la inceperea lucrarilor anul asta(1-15 Martie).
Mai sunt 3 luni pana la 31 August. Deci abia acum ajungem la 50% din timp.
Tot as crede ca o sa fie aproape.
-
@trismegistul
La structuri cum se lucrează??? De curiozitate. -
Neata! Zeci de camioane UMB în dimineața asta pe ruta Vanatori-Cristesti, cară piatra la stația de asfalt de la Cristesti (pana acum circulau doar articulatele cu piatra)
-
@trismegistul
La structuri cum se lucrează??? De curiozitate.toarna beton din helicopter si armeaza la umbrela :)
una peste alta e buna si ploaia la ceva. de azi, ramnic-bz, cea mai dezvoltata perdea de pe A7. binisor se mai vede si la retter pe lotul 1. in rest nu prea se distinge plantatia de balarii.

in 2021 a mai fost un an asa de ploios. au crapat ciresele in pom. nu va mai pun si de anul asta, dar acum au crapat cele de mai. poza e din iunie 2021

-
@Azrael Chiar eram curios ce fac pomisorii si vroiam sa intreb , e bine ca s-au prins , e bine ca cresc .
Speram ca si pe unde sunt balarii o sa se ocupe cineva sa ii mai curete sau sa ii resadeasca .
In cativa ani o sa fie o line verde!
-
@gruia88 saptamana trecuta cred ca am vazut pe undeva pe A7 pe langa bz oameni la sapat, erau si niste tractorase, arau printre ei. probabil ca au mentenanta. vor trebui completati, sapati cativa ani,pana se impadureste bine.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare