A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Adrianb1 și eu ce am zis? Am zis ca se adună pe A7, nu pe un lot de pe A7
-
Toata baza in operatiunile de deminare de la data intocmirii SF. Astia au forat piloti la 20 m de 432 proiectile :) la nod la Tisita.
În urma cercetării și asanării terenului, specialiștii au identificat și ridicat 432 de proiectile explozive de diferite calibre. Este vorba despre 402 proiectile de calibru 75 mm, 27 de calibru 77 mm, precum și câte un proiectil de calibru 100 mm, 105 mm și 122 mm.Muniția a fost transportată și depozitată în condiții de siguranță, urmând să fie distrusă controlat.
-
misro :))
-
Luati cu precautie:
-
-
-
Întrebare de ignorant: De ce trebuie două finisoare unul după altul?
-
@daniel22_22 Folosirea a două finisoare „în tandem” (unul imediat după celălalt, dar ușor decalate pe lățime) este o tehnică esențială pentru calitatea autostrăzilor moderne. Nu este vorba doar de viteză, ci de un proces numit „așternere la cald pe cald”.
Sistemele electronice ale celor două utilaje comunică între ele sau folosesc senzori comuni. Finisorul din spate „citește” nivelul lăsat de cel din față și ajustează grosimea stratului în timp real. Rezultatul este o șosea perfect plană, unde nu simți trecerea de pe o bandă pe alta atunci când schimbi direcția. -
@daniel22_22 nu cred ca se refera la asfaltarea cu 2 finisoare in tandem "usor decalate" pe latimea unui sens de autostrada. Ci la faptul ca se folosesc 2 finisoare unul in spatele celuilalt -> adica 4 in total pentru un sens de autostrada. Asa cum se vede in filmare si in poza de coperta a filmarii.
Din cate stiu aceasta metoda se foloseste pe vreme rece pentru supraincalzirea asfaltului, incat, desi stratul anterior are poate numai 2-3-4°C, asfaltul sa ramana lucrabil pentru compactoare.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare
432 de proiectile neexplodate descoperite la Tişiţa - Actualitatea Vranceana