A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda
-
@vancouver De acord cu tine......Cele asa zis complicate aerisesc bine traficul .....Să vezi dansul lupilor la trifoiul A0-A1 când se va da in trafic si lotul pizza-retter, un nod simplu de altfel si nu complicat.
-
La intersectia A1-A0 sau A0-A2 de fapt A0 trebuia sa vina ca si o legatura de mare viteza a A1 si A2.
Deocamdata avem o singura banda pe breteaua A0 catre A2. iar la A1 avem cea mai slaba conexiune si anume trifoiul.
Se pare ca ai nostri proiectanti inca traiesc in anii saizeci. -
@JohnDoe trifoiul e si cel mai ieftin tip de high speed interchange, are cel mai mic numar de poduri necesare (unul singur). Aia e, ne-am zgarcit... o sa treaca multi zeci de ani pana la o reconfigurare :(
-
Veriga lipsa din A3, adica viitorul lot Meses. Pentru vreo 5 ani asta o sa fie legatura dintre A3 si A3:
-
„Ploiești – Brașov este din păcate singurul contract pe care nu am reușit să-l deblocăm, cu toată disponibilitatea nostră, cu toate eforturile echipei. Nu aceeași disponibilitate a venit și din partea proiectantului, motiv pentru care colegii mei s-au apucat să calculeze penalități și vom aplica clauzele contractuale”, a declarat Gabriel Budescu duminică la Radio România Actualități.
Mda, poate sa-i calculeze pana maine penalitati. Acestea nu pot depasi 10% din valoarea contractului. Ori daca s-ar apuca de lucru in zona montana i-ar costa 300-400% din valoarea contractului.
Absolut inutila si absurda aceasta lungire a dramei.
Singura concesie care se poate face Consitrans, este sa nu li se rezilieze complet contractul, ci sa le lase partea usoara, Ploiesti-Campina si Cristian-Codlea. Si pe acelea sa aibe timp sa le finalizeze pana sa zicem in vara. Apoi reziliate si alea daca nu vin cu SF-ul finalizat.
-
-
De la RD, prieten cu Ozaltin de pe DEx12 T1 și cu alte zone de prin/lângă Craiova.
-
-
-