A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda
-
-
Complet finalizate nu sunt, ca se vede armatura in aer la ambele grinzile oblice laterale. Dar in orice caz bun de trafic.
PS. Mai tineti minte acum vreo 10 ani discutiile nesfarsite de pe forumuri, cum ca nodul e extrem de complicat si soferii o sa se incurce in bretele? Ca si nodul Turda. Cred ca intre timp ne-am linistit si tocmai nodurile care par complicate din aer sunt de fapt clare si simple de la sol, fara conflicte si astfel usor de folosit in trafic. Aviz comentatorilor cu viitorul nod "extrem de complicat" A4 Port / A4 spre Mangalia.
-
@vancouver De acord cu tine......Cele asa zis complicate aerisesc bine traficul .....Să vezi dansul lupilor la trifoiul A0-A1 când se va da in trafic si lotul pizza-retter, un nod simplu de altfel si nu complicat.
-
La intersectia A1-A0 sau A0-A2 de fapt A0 trebuia sa vina ca si o legatura de mare viteza a A1 si A2.
Deocamdata avem o singura banda pe breteaua A0 catre A2. iar la A1 avem cea mai slaba conexiune si anume trifoiul.
Se pare ca ai nostri proiectanti inca traiesc in anii saizeci. -
@JohnDoe trifoiul e si cel mai ieftin tip de high speed interchange, are cel mai mic numar de poduri necesare (unul singur). Aia e, ne-am zgarcit... o sa treaca multi zeci de ani pana la o reconfigurare :(