Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.7k Mesaje 99 Posters 932.4k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Poate ca se referă să termine structurile, adică să termine fierarii și dulgherii, să termine până de Paște și pe Racaciuni - Bacău structurile. Ca după aceea să meargă toți la nord de Bacău. E un plan plauzibil. Dar deschiderea traficului imposibil să fie în decembrie până la Racaciuni și în aprilie până la Bacău. Minim încă 2 luni în plus la fiecare (luni de lucru, nu de iarnă)

Railway fan. But motorways have to be done first!

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • M Conectat
        MihaiD @vancouver
        ultima editare de MihaiD

@vancouver nu, adică am fost atent. Termenul a fost "sa terminăm", „să ajungem la...”. Acum, știm că la UMB asta nu înseamnă lucrările finalizate 100%, mai rămân în afara corpului autostrăzii, dar ăsta a fost limbajul folosit. Nu-mi iese nimic nici dacă deschid, nici dacă nu, pur și simplu am dat o informație și e de destul de sus.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
        • A Deconectat
          Azzl
          ultima editare de

Ultima filamare pe Lot 2 coompleta a fost acum 3 saptamani cred . Pentru mine cateodata e placut sa fiu optimist. Important este sa se traga tare. Orice masina de asfalt asezata e un pas inainte.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • daniel22_22D Deconectat
            daniel22_22 @mike_us
            ultima editare de daniel22_22

@mike_us Bacău nu mai este un blocaj de când cu centura A7+bretelele spre Onești și Piatra Neamț.
            In Roman, dacă ești cu turism, ai 4 variante (centru, centru vechi, piata, centura de trafic greu). Deci nici aici nu mai este blocaj.
            Adevăratele blocaje sunt la Tg Frumos și Podu Iloaiei.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
            • First post
              Last post