A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Poate ca se referă să termine structurile, adică să termine fierarii și dulgherii, să termine până de Paște și pe Racaciuni - Bacău structurile. Ca după aceea să meargă toți la nord de Bacău. E un plan plauzibil. Dar deschiderea traficului imposibil să fie în decembrie până la Racaciuni și în aprilie până la Bacău. Minim încă 2 luni în plus la fiecare (luni de lucru, nu de iarnă)
-
@vancouver nu, adică am fost atent. Termenul a fost "sa terminăm", „să ajungem la...”. Acum, știm că la UMB asta nu înseamnă lucrările finalizate 100%, mai rămân în afara corpului autostrăzii, dar ăsta a fost limbajul folosit. Nu-mi iese nimic nici dacă deschid, nici dacă nu, pur și simplu am dat o informație și e de destul de sus.
-
Ultima filamare pe Lot 2 coompleta a fost acum 3 saptamani cred . Pentru mine cateodata e placut sa fiu optimist. Important este sa se traga tare. Orice masina de asfalt asezata e un pas inainte.
-
@mike_us Bacău nu mai este un blocaj de când cu centura A7+bretelele spre Onești și Piatra Neamț.
In Roman, dacă ești cu turism, ai 4 variante (centru, centru vechi, piata, centura de trafic greu). Deci nici aici nu mai este blocaj.
Adevăratele blocaje sunt la Tg Frumos și Podu Iloaiei.