A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
ohoo poate ajung pana la Bacau pe autostrada pana in Iulie cand am nunta !
-
@raduMare Din declaratiile recente se pare ca nu ai sanse, nu se grabesc sa deschida pana la Bacau inainte de sfarsitul lui august. Dar o sa vedem la vremea potrivita.
-
Văd că se asfaltează pe Bacau-Pașcani.. de unde vine asfaltul că nu văd nici o stație de asfalt?
Când se lucra pe tronsonul Buzău-Focșani era o stație mare de asfalt în nodul de la Râmnicu-Sărat, acum nu văd nimic în filmări.. -
Ce limbaj de lemn de la unii miniștri .. Ăștia au făcut facultatea la Gheorghiu Dej sau la omoloaga din Franța, ENA (école nationale d'administration)
-
@Iulian Fosta Gheorghiu Dej este actuala SNSPA. Deci...DA!
-
@Iulian În mediul politic se formează un anumit tip de limbaj......cei ca Miruță etc fac excepție! Mai ales dinozaurii, pănă mor nu ies din limbajul de lemn!
-
-
De la min 20:50 cu Miruță interimar la transporturi despre UMB A7 si A8 pe PNRR! -
Deci lipseste un memorandum. Un fel de hartie igienica, adica unul sa scrie: trecem proiectul de pe FC pe SAFE. Asta e tot.
https://arenaconstruct.ro/autostrada-a7-pascani-suceava-asteapta-ok-ul-de-la-guvern/
-
@emk Posibil de la Adjud, de la baza UMB.
-
Adica pe scurt:
- Umbrarescu are contract cu statul (CNAIR) pe A7 si dupa parerea lui se incadreaza in termenele prelungite, adica final de 2026 (nu are contract cu PNRR).
- Pentru a nu pierde banii, finantarea pe A7 in jurul Bacaului se muta probabil de pe grant inapoi pe imprumut, unde si daca nu e gata, nu se pierd banii, nu de alta dar oricum trebuie dati inapoi. Si incearca sa vada undeva pe feroviar sa foloseasca banii grant, daca e posibil.
-
@Duta-C am urmarit și eu discuții pe tema întâlnirii de azi. Nu mai știu exact cine spunea...legat de discuțiile de azi între Bolo și restul...că UMB are o viziune optimistă....probabil legat de gata până la Săbăoani in august...in timp ce cei de la Cnadnr (Pistol) sunt mai rezervați. In fapt daca va uitați la declarația lui UMB de la finele anului când e el în mașină cu "ministru'"...spune clar... Adjud - Săbăoani ...final de august 2026. E filmulețul încă pe yt.
Probabil vor decide în funcție de ce le a spus UMB și pistol...cum sa meargă mai departe cu finanțările. Dar e oricum un guvern pe foraș...care după eventuala demitere nu va mai avea puteri până la instaurarea unui nou guvern .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare