A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Azzl Ma intreb cu ce resursa umana si cu ce utilaje, dat fiind ca totusi Ucraina este in razboi... Stie cineva cum vor decurge lucrurile?
-
@trismegistul
Totusi site-ul lor FAR FOUNDATION au experienta in modernizarea unui DJ si constructia a cel putin 3 sali de sport.
-
Pai ce, in razboi se lupta cu basculante si excavatoare?
-
@anddy__ basculantele si excavatoarele sunt demult aduse in Romania. Parte sunt si inmatriculate in Romania.
-
@trismegistul
Pe traseul DX-ului regasim localitatile Balcauti, Negostina, Vicsani. Angajeaza de acolo ca sunt preponderent ucrainieni la origine :). Lasand gluma la o parte. In ultii ani au ajuns in Ro atat utilaje cat si personal calificat din Ucraina. Personal nu mi-as face probleme. Dar o sa vedem. Totusi Automagistral a participat la aproape fiecare licitatie din ultimii ani. Se baszeaza pe ceva… -
Le trebuie și la ei acasă basculante și excavatoare să repare ce bombardează proștii noaptea !
-
-
-
Din lipsa oricaror zvonuri despre o deschidere inteleg ca nu se insista pe o deschidere pana la nodul Racaciuni decat "atunci cand o fi gata". Nu e surprinzator, nodul de la Racaciuni e poate cel mai ineficient pentru trafic de volum mare, dar asta ne face sa asteptam si mai intens restul pana la Bacau sud, ceea ce inseamna vreo 2 luni, poate chiar mai mult. Am vazut un progres foarte bun la Nicolae Balcescu, in schimb la Cleja nu arata bine situatia, sub LEA.
-
^era bine daca deschideau pana la Racaciuni cu restrictie de tonaj si asa nu cred ca era problema, traficul greu incurca mult
-
Aia până la deschideau mai e ceva de lucru pe acolo ! Până una alta, asta e treaba CNAIR și a Poliției Rutiere. Ei vor să-și încaseze bănuții după PV de recepție , chiar și parte din GBE, noi vrem să-și mute utilajele și fundurile muncitorilor mai la nord !
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare
Proiecte - FAR Foundation