Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.4k Mesaje 115 Posters 1.2m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Adrianb1
      ultima editare de

Traversarea CF in 2 locuri (Cleja si Galbeni) si nodul de la Bacau sud sunt singurele lucrari semnificative ramase. Adjud-Racaciuni se poate deschide peste o luna, pentru restul sunt sanse la 1 iunie, dar depinde cum vor prioritiza. o sa stim cam de 1 mai.

V 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • vancouverV Deconectat
        vancouver
        ultima editare de

Eu zic cel mai devreme 1 iulie din cauza celor 2 pasaje mari peste CF. La inceput de mai ar putea avea toate grinzile sus, moment din care le mai trebuie cam 2 luni minim. Si din santier informatiile sunt iulie, poate cu noroc final de iunie.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
        • V Deconectat
          vm75 @Adrianb1
          ultima editare de

@Adrianb1 Hai să fim realiști, pasajul lung peste CF nu are nici măcar toate capetele de piloți dezgropate. Cel puțin 4 luni le mai trebuie, eu zic ca 1 august e posibil, dar cu mari eforturi. Văd ca prioritizează structurile mici și culeile, ca să poată avea continuitate cu terasamentele și apoi se vor concentra pe cele 3 structuri mari rămase între Adjud și Sabaoani (pasajul CF de la Cleja, pasajul peste DN2 și CF de la Filipesti și podul peste râul Moldova). Toate 3 sunt în stadiu incipient și cred ca mai realist ar fi să se concentreze pe un singur fir, ca să se deschidă totuși până la 31 august Adjud-Sabaoani, urmând să mai aibă nevoie apoi de 1-2 luni ca să termine tot. Cu tot optimismul care ne caracterizează, e din ce în ce mai greu de crezut ca se mai pot încadra 100% în termenul PNRR. Sunt multe resurse și pe A3 și A0 și realist abia din mai-iunie vor mai putea reloca ceva pe A7.

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
          • F Deconectat
            fulgernc @vm75
            ultima editare de

@vm75
            În plus , ptr structurile respective , nu cred că oamenii să fie problema. Timpul e scurt , ptr iulie cred că e exclus. Sunt niște timpi ptr fiecare etapă. Ptr august , s-ar putea , dar la limită.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • O Deconectat
              oneLess @mihai
              ultima editare de oneLess

@mihai
              În descriere scrie că filmarea este din 24 septembrie 2025, acum 6 luni.
              Și cam așa pare !

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
              • A Deconectat
                Adrianb1
                ultima editare de

Pentru lotul ala nu are rost o dezbatere despre ce va face UMB, ca nu suntem in șoșonii lor, dar la ce am vazut asta toamna pe Focsani-Adjud sunt convins ca ar fi in stare iunie, aia e tot. Am vazut cu totii cat de repede s-au miscat la Garoafa, la Tisita, Trotus si tot asa. Cand o fi gata, va fi bine primit.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • M Conectat
                  mihai
                  ultima editare de

In filmarea de mai sus, la 2:31 se vede ca s-a deschis Pasajul DJ119A peste A7 de la Sascut. Daca nu ma insel, este o premiera.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                  • A Deconectat
                    Azzl @mihai
                    ultima editare de

@mihai ma gandesc ca mai de graba a lasat constructorul sa se “mearga prin santier” intrucat nu este marcat nici macar provizoriu

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                    • M Conectat
                      mihai @Azzl
                      ultima editare de

@Azzl possibil. Cert e ca nu se mai circula pe la sol.

In rest, bazat pe experienta Focsani - Adjud, unde si acolo au fost multe pasaje lungi (Canal Siret, Trotus, Tisita etc.) "imposibil de terminat la timp", eu nu vad niciun impediment ca Adjud - Bacau sa fie finalizat la timp pentru PNRR la final de August, ba poate chiar semnificativ mai devreme, la final de iunie.

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • A Deconectat
                        Adrianb1 @mihai
                        ultima editare de

@mihai Nu cred ca cineva are emotii pentru Adjud-Bacau (de fapt, Racaciuni-Bacau, ca Adjud-Racaciuni e aproape gata), emotiile sunt de la Bacau la Tetcani si acolo chiar sunt riscuri mari sa nu fie gata, oricat ne-am dori.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • M Conectat
                          mihai
                          ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Bacău - Roman | Stadiul lucrărilor la 14.03.2026 | RaducuPDrum | Expertievaluatori.ro
                          1 Reply Last reply Răspunde Citează 4

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                          • First post
                            Last post