A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Iulian : Urmează zile libere și la UMB, se suprapun bine cu ploaia.
-
@daniel22_22
Cred că de zilele alea libere multi o sa lucreze. Așa au făcut și anul trecut. -
@DoubleOG Putință este.....vremea ne condiționează puternic acum
-
Cumva a fost omisa postarea si aici pe forum
-
-
-
UMB are noroc cu vremea. Azi și mâine la Adjud erau anunțate ploi, dar azi încep doar după ora 17 (anterior prognoza era ca încep la 10), iar mâine nu va ploua deloc sau extrem de puțin.
Iar de marți au vreme bună pentru sapt viitoare.
-
Azi se monteaza predale la Tisita
-
Începuseră să instaleze predalele pe pod dimineața poate au bafta si termina cu ele mâine și încep cu armarea in weekend.
-
🥳🥳🥳🥳🥳
-
-
Imagini de noapte de pe Lotul 3 al Autostrăzii A7 – sectorul Pietroasele – Municipiul Buzău
-
Urmând exemplul lotului 2, odată cu lotul 3 au fost deschise și parcările de pe ambele sensuri ale acestuia. Din nefericire, toaletele erau închise, cel puțin pe sensul spre București.
-
Ne apropiem de borna de 1.500 km (probabil o s-o depășim lejer în 2026); cu deschiderea asta ajungem la 1.372 km.
Anul acesta, cu cei 97 km cu ce deschide UMB in decembrie, o să trecem de 130 km, poate chiar 150 km.
Dacă menținem o medie de 150 km pe an, în câțiva ani rezolvăm majoritatea blocajelor. -
Cand ii vezi pe Pesedisti ca se tot ingramadesc puhoi sa taie panglici, desi chestia asta nu i-a ajutat cu nimic la alegerile de anul trecut, te apuca greata. Pentru ca romanii nu sunt prosti si stiu ca oportunistii in timpul mandatului carora se executa si se deschide traficul nu este toata munca care se depune pentru o autostrada.
La inaugurarea ar fi trebuit invitati pe langa actualul ministru (fara nici o vina/contributie) si Grindeanu, toti cei care au facut posibila autostrada asta, din punct de vedere politic, dupa cu urmeaza:
– Guvernul Orban: Ministrul Bode, care a dat drumul la proiectarea Studiului de fezabilitate (SF) si Proiectul tehnic.
– Guvernul Cîțu: Ministru Drulă care a lansat licitatia pe SEAP chiar la acest segment. Intarziat 2 ani in contestatii sa nu uitam, (in timpul lui Grindeanu, btw, desigur nu din vina lui), pentru ca de fapt e intarziat acest lot 2 ani.
– Guvernele Ciuca-Ciolacu: Ministrul Grindeanu. Aici putem sa mentinam si crudul adevar ca in mandatul lui au pierdut banii din PNRR!. De aia am platit probabil din fondul de rezerva al Primului-ministru (de unde si o parte din deficitul urias al Romaniei. DAr asta e alta poveste. Bravo, Grindi!
Asta ca sa ramana scris, sa stie toata lumea...! Ca nu Psd face autostrazile ci romanii, prin oamenii pe care ii trimite sa faca asta, in toate etapele necesare unei autostrazi!
-
@anddy__ punem în dreptul lui Grindeanu banii pierduți pe procedura de licitație pe metroul din Cluj, procedură derulată de Primăria Cluj-Napoca? sau despre ce bani pierduți pe PNRR pe Transporturi zici? O să vedem, oricum, alocarea inițială granturi - împrumuturi și exeuția la Transporturi pe PNRR. Deocamdată, nu cred că stau mai rău decât alte ministere și, ca să nu facem procese de intenție, nici nu cred că e meritul vreunui ministru.