A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Copacul asta are nevoie de autorizatie de la Doamna Buzo?

-
@daniel22_22 daca era Nuc trebuia si de la Mediu si Directia agricola...:)
-
7 masinute de batut parapet in 200m, clara lipsa de capacitate.

-
-
@Niros este și un CIC la Adjudu Vechi după pasajul peste CF, cât despre rapiditate de răspuns pt utilaje/vehicule de intervenție este la fel la nodul trefla sau la romb cu giratoriu dar se reduc zonele de "conflict".
Dacă tot ai amintit de nodul A7/ DN1D dacă ieși din A pe DN la dreapta nu mai poți întoarce în siguranță pe o bucată de drum.
La Spătaru dacă ar fi fost A pe pasaj iar la sol făcut un giratoriu mare pt DN2( inclusiv CIC ar putea fi in giratoriu) nu ar mai fi fost problema cu ieșirea firmei de dezmembrări. Uite ca exemplu la ce mă refer -
@Flo87 da, iti dau dreaptate. si eu cred ca ar fi fost o solutie mai OK
-
Avem grinzile sus la podul peste DN2L.

Sursa:https://www.facebook.com/photo/?fbid=1150483013924247&set=pcb.1150483563924192
Sunt si 2 video-uri cu mai multe detalii. -
Încă nu e nici 1 Decembrie și:
- Podul de 1.177,9 m este asfaltat pe ambele sensuri;
- Structurile de 760,5 m și 380 m sunt asfaltate pe un sens;
- Au început lucrările și în nod;
- „Megastructura” de 109 m are deja grinzile montate.
Ar fi interesant — poate ne arată Răducu și ceva de pe lotul 2.
-
probabil la 1 Decembrie fără asfalt pe L1 vor mai fi doar cele două deschideri de la Tișița. Asta, după mine, nu înseamnă că nu se mai asfaltează dacă permite vremea în decembrie, ci că se asfaltează pe L2 spre Răcăciuni. Poate și L3.
-
Tot vad cativa disperati care vor ei neaparat sa ramana deschisa iesirea aia provizorie de la Stalpu spre Pietrosu...
Fratilor... chestia aia e un pericol public iminent, contrar tuturor masurilor de siguranta pe autostrazi!!!
Sper sa fie inchisa circulatiei fara nicio discutie!
-
@anddy__ Corect. Imi e teama ca devine un fel de Gruiu pe A3.
-
@Emeric a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Avem grinzile sus la podul peste DN2L.
Sursa:https://www.facebook.com/photo/?fbid=1150483013924247&set=pcb.1150483563924192
Sunt si 2 video-uri cu mai multe detalii.Ora 16 ridicau ultima grindă a podului. A pus cineva tot pe fb acolo poza

-
@anddy__ Iesirea de la Stalpu se inchide deocamdata. Este in discutie o reconfigurare a razei de intrare. Adica un mic proiect de modificare locala, cu banda de iesire standard, cu panouri indicatoare etc. Asta ca sa nu ramana nefolosita, respectiv folosita abuziv si riscant. Dar nu mai e treaba Coni-Trace, nici a Nurol, trebuie o licitatie separata sau eventual facut in-house de CNAIR.
-
Nu e deloc bine la nord de Racaciuni. Zero progres la structuri de la ultima filmare a lui Stef din 21.10. Iar la sud de Racaciuni vad posibila o deschidere Focsani-Pufesti in jur de 15 decembrie iar Pufesti-Adjud undeva pe 22-23 decembrie. Podurile de la sud de Pufesti sunt inca la stadiul de aplicat hidroizolatia si se anunta ploi in zilele urmatoare
-
Vreo idee ce s-a intamplat aici?

-
@Claudiu1 posibil un picior de portal pt semne/panou informativ/ camere supraveghere