A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@FMFM Recunosc ca, dupa succesul de anul trecut cu Buzau-Focsani, imi imaginam cFocsani-Bacau pentru 2025 si Bacau-Pascani pentru 2026.
Acum nici Focsani-Adjud nu este sigur. -
@FMFM Din pacate acest lucru se vedea de mult timp...
-
Min 1:12 partea dreapta...de mobilizare nu mai spun
-
@PaulS Unii dintre noi vedem, intradevar, dar sper intr-o "trezire in constiinta" a celorlalti.
Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca si loturile de la nord de bacau sunt mult in spatele acestuia, anul viitor este cu semn de intrebare -
@Azzl : A aparut si foreza la pilele lipsa de la Tisita. Inca "pliata", dar e acolo.
-
-
se pare ca iar au aparut bocitoarele pe forum...
-
@mike_us
Din păcate lotul 3 este cam lăsat de izbeliște. Speram sa fie iarnă blândă sa poate lucra la structurile de pe 3 care sunt multe, dar beton se poate turna și la 0 grade afara. Nu știu ce structuri sunt pe Bacău-Pascani dar parca m-aduc aminte că sunt mai puține și mai scurte. -
@Iulian e clara concentrarea pe Focsani - Bacau L1 si L2, resursele urmand a fi relocate pe Racaciuni - Bancau - Pascani incepand cu ianuarie 2026.
Momentan nu vad nimic pe A7 care sa nu poata fi finalizat de UMB pana la 31/08/2026.
De altfel iata ca UMB reuseste sa termine pasajul DN2 peste A7 in circa 2 luni si jumatate, ceea ce si mie mi se parea imposibil.
-
@spyros.manias realism, dar daca unii nu se trezesc nici in al 12-lea ceas, imi pare rau
-
@FMFM a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
mhm, trist video... lot care trebuia conform contractului sa fie deja inaugurat, dar care este impins din pix la 65% (realitatea ne arata ca e mai putin), structuri in stadiu inipient, mobilizare inexistenta
Cred ca este cazul sa vedem realitatea asa cum este ea si sa inghitim in sec acest fail al UMB-ului.E greu sa spunem "structuri in stadiu incipient" cand toate structurile au radierele finalizate si au lucrari incepute la pile. Focsani - Bacau L3 se va finaliza prin martie 2026.
-
@mihai nu cred ca o sa avem mobilizare intensa pe acest lot mai repede de finalul lunii Ianuarie, fiind multe lucrari de finalizat pe lot 1&2.
Consider ca termenul de martie 2026 este unul foarte optimist avand in vedere lungimile si stadiul structurilor, multe de altfel.
La o prima vedere, mai sunt radiere de realizat pentru aprox 6-700m la CF500, pilele, culeile, banchetele sunt undeva la 15% pe intreg lotul, predale,armare, betonare+ restul activitatilor la 0%, iar lungimea totala a acestor structuri depaseste 3km / sens. -
@FMFM toate astea le-am vazut deja facute sistematic de UMB in 2-3 luni. Si pe Buzau - Focsani, si pe Focsani - Racaciuni. De ce ar fi diferit pe Racaciuni - Bacau?
-
@mihai La data de 1 mai, UMB era mult mai avansat in ceea ce priveste structurile lotului 1, care au o lungime totala aproximativa cu cele de pe lotul 3, dar uite ca 6 luni mai tarziu suntem departe de a considera ca acestea sunt finalizate in intregime
Imi e greu sa cred ca cele de pe lotul 3 o sa aiba parte de tratament diferit. -
Chiar ar fi interesant sa vedem planificarea UMB-ului pt aceste loturi. Dar cred că nu are nimeni pe aici întrare la ei....
-
UMB nu lucra la data filmarii (21.10) la nici o singura structura de pe lotul 3. Daca nu au acum oameni nu o sa aibe nici in noiembrie, ca va fi foc inca pe loturile 1+2. Abia la inceput de decembrie devine plauzibil sa cam termine de betonat cam toate structurile pe 1+2 si poate cateva echipe sa intre pe 2-3 din podurile mari de pe lotul 3 - dar e clar ca nu pot avansa spectaculos in decembrie.
Dupa pauza de sarbatori vor intre tare pe ele, adica undeva de pe 15.01. Dar iarna e asa cum e, si atunci pana pe 01.03 nu putem pune 1,5 luni ci doar 1 luna de munca. Din martie in 3 luni sunt sanse sa termine structura, inca 1-2 luni pentru hidro si asfalt. Si suntem la detalii gen rosturi de dilatare in iulie... Poate august pe ici pe colo.
Asa ca pe 30.08.2025 pot termina lotul 3. Poate si o luna mai devreme. Dar in nici un caz in primavara.
Loturile de la nord de Bacau exclus sa le termine in termenul PNRR august 2026. Poate pe final de 2026 loturile 1 si 2 din Bacau - Pascani, dat fiind ca au putine structuri.
-
Acuma uitam pe filmarile pe loturile 1 și 2 in Mai și era absolut jale. Nici o structură din cele lungi (canal, Putna, Șușița, supratraversari, etc etc ) nu aveau grinzi, erau la radiere, elevații, nu banchete, unele nici pile, 6 luni mai târziu toate sunt la stadiul pe care îl vedem.
Este adevărat, iarna nu-i că vara dar cred că au capacitatea de a face structurile de pe L3 Fc-Bc și cele de pe L1/L2 până la sfârșitul lui August 2026 sa nu se piardă banii din PNRR. Iarăși depinde mult de factorul iarnă
Sa nu uitam că resursele nu se vor mai întinde că acum, A3 este cam gata, A0 nu o sa blocheze mare lucru la lac, nu este DEx, nu pod Buzău, rămâne Margina.