A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mihai am impresia că atenționezi pe cine nu trebuie. Fii mai atent cine are o problemă cu mine, că invers chiar nu am nici o treabă cu nimeni. Intru aici doar fiindcă primesc link, nu am nevoie ca eu un necunoscut, să impresionez alți necunoscuți.
PS: cu următoarea ocazie când respectivul mă mai persifleaza fără să îl bag în seamă, o să scot Vasluiul la suprafață și aia e. Însă sper totuși că voi cu câțiva trolli, puteți să țineți în frâu discutiile, așa cum și eu reușesc cu atâția urmăritori pe o pagină la liber. -
@DEx-Focșani-Cta asta cu „la liber” las-o jos. Ți s-a atras acolo atenția că minți, dacă minți nu se poate reformula, minciuna e minciună, continuarea nu a fost recunoașterea minciunii, ci block. Ideea e să nu dai lecții de bună purtare acasă la o gazdă primitoare și, în general, nici lecții, dacă nu ești pregătit să le și primești.
-
@MihaiD salutare tuturor. hei ce se intampla aici ? aici nu suntem pe PUM sa ne luam gatul.
vancouvar ... te rog intervine , trebuie sa ne respectam.
multumesc -
Cu regret, desi nu ne sta in fire si nu ne dorim sa facem din asta o regula, am fost nevoiti sa restrictionam pentru 30 de zile accesul lui @DEx-Focșani-Cta. Motivul principal este tonul repetat inadecvat cu conduita de dialog pe care ne-o dorim pe acest forum, in ciuda multiplelor avertismente.
Speram ca cele 30 de zile de suspendare sa fie un sfetnic bun si la finalul lor sa revina printre noi cu o atitudine mai putin contondenta.
-
@mihai : nu e niciun regret. S-a ajuns de prea multe ori ca libertatea de exprimare sa fie atat de prost inteleasa si pervrtita de multi dupa bunul plac.
O societate se construieste si cu corectii aplicate corespunzator... -
De pe harta Cestrin, progresul lucrarilor pe A7 la final de august 2025:
Harta Cestrin este aici: https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=210f9dcdbeaf48349e3ed19e92ee2f19
-
Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 2 | Lucrări în zona Domnești-Târg | 18.09.2025 | UMB
SkyScraper Ro
-
Nu este presiune publica, pentru ca lumea efectiv nu stie ca lotul este chiar 100% finalizat si ne opintim in niste maruntisuri, care si alea NU SUNT OBLIGATORII, ci expertul italian a zis ca eclisele suplimentare care se pun acum sunt OPTIONALE. Recomandate pentru rezistenta in timp si atat.
Pe langa asta macar pentru autoturisme se poate deschide. La o greutate proprie de 5.000 de tone a tablierului si de 1.000 de tone a camioanelor care ar putea sta teoretic pe pod in caz de ambuteiaj, cele 100-150 de tone de la masini mici bara la bara pe ambele cai sunt ca o furnica pe un copac. ZERO.
Podul este proiectat pentru o incarcare utila de 1000 de tone de camioane si noi nu lasam nici macar 100 de tone masini mici pe el. Penibil.
-
@vancouver am scris acu vreo 2 săptămâni la postarea de pe Facebook a dn-ului deputat că nu e vorba de niciuna din pasarelele menționate ci de podul de peste râul Sărata. A răspuns că i s-a mai spus despre el dar că nu a văzut niciun muncitor acolo.
Una peste alta, mai sunt vești noi din teren legate de stadiul finalizării lucrărilor? Au adaptat schițele după cum dorea proiectantul? S-a mai avansat cu ceva?
-
Zona Garoafa, la nord de Focsani: