Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    1.6k Mesaje 51 Posters 546.3k Vizualizări 4 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • M Deconectat
      mihai
      ultima editare de

Comparație la un an | Autostrada A1 Lugoj - Deva | Lot 2E Margina - Holdea 08.06.2025 - 07.06.2026
      A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • A Deconectat
        Azrael @mihai
        ultima editare de Azrael

@mihai slaba miscare la suprafata in ultimul an. nu mai am putere sa ma uit dupa buget, nici nu stiu daca e transparent sau e comasat cu altele ramase pe A1 asa incat sa vezi exact cat suge acest ciot si cat au alocat ei. eu m-am lamurit cu studiul facut pe A7. daca nici pe ala unde tragea PSDeaua tare sa fie facut nu au fost in stare sa bugeteze cat trebuie, aici ce asteptari sa mai ai pentru un buget suficient.

probabil ca si-au facut socoteala cat timp i-ar costa grinzile si finalizarea placilor si au mai mult timp de lucru la tuneluri, deci timpul de finalizare e dictat momentan de tuneluri. probabil cand T ramas pentru finalizare tuneluri se va apropia de T necesar placi viaducte, vor incepe sa miste si la grinzi. intind la maxim de banii disponibili in "parteneriat" cu cnair. nu merita angajati alti oameni. ceilalti ar zice, umb a parasit santierul ca nu are oameni, sau ii e lene sa faca bani si sa mai angajeze 50 de oameni de pe planeta pamant...sa toarne grinzi. ii vine mai usor sa renunte la mai inhata niste bani...mituindu-i pe cei de la cnair sa nu ii dea afara ca nu lucreaza si depasesc termene, :))

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
        • First post
          Last post