Autostrăzi
-
@PaulS
Nimic interesant, mai face o aparitie la TV acest expert absolut, evident zice ca nu a pierdut pariul :)) -
@chapo M-am uitat si eu putin . Nu am timp sa caut interviul din primavara, dar daca nu minte si zice ca era pariul pt cele 4 loturi, atunci nu a pierdut acel pariu. Punctul critic din lotul 1 inca nu e gata ( din cate stiu eu ) .
-
@mike_us Regele nu greseste niciodata. Noi facem crima de lezmajestate.
-
Tehnic vorbind Ciurea nu a pierdut pariul. Și tot tehnic vorbind România a câștigat. Nu pariul, ci km de autostrada. Iar pariuri pe tema asta se pot face la cârciumă și pe la colțuri. Dar subiectul nu e de glume și pariuri.
Și tot tehnic vorbind, în primăvara când a făcut Ciurea pariul, Nurol încă nu intrase în teren și nu se gândise încă nimeni ca există posibilitatea să se deschidă în 2024 lotul 1 pentru trafic. Evident nici Ciurea.
-
Respect fiecare opinie a utilizatorilor, cu atat mai mult cand exista valoare adaugata in ceea ce priveste scopul care ne aduna impreuna pe forumuri , adica INFRASTRUCTURA.
Faptul ca se discuta din ce in ce mai putin despre aspecte tehnice, viziuni, planuri sau idei in ceea ce priveste dezvoltarea acestui domeniu, dar este intr-o continua crestere o dezbatere personala si acuze contra lui x sau y, nu ne face cu nimic mai diferiti cea mai joasa ramura a societatii , adica POLITICIENII (strict puntul meu de vedere)
@vancouver Salutari si felicitari pentru initiativa de a crea acest forum!
-
am o intrebare ....apropo de discutia de mai sus ....la inceputul anului nu sa pus problema inaugurari ....a celor 16 km de autostrada din lotul 5 SIBIU PITESTI ...avand in vedere frecusul dintre MTsi italieni...
intrun fel a fost asul din maneca a celor din minister...se pare ....pentru numarul de km inaugurati ....pentru ca cu lotul 2 A7...nu lea iesit ...
-
@rocklee
Asul cred ca a venit prin puterea pixului, generand o situatie de win-win "negociata" prin care constructorul a zis "ne concentram sa finalizam partial lotul 5, dar voi cu ce veniti in ecuatie?" CNAIR ne-avand ceva concret (clauza de bonus in caietul de sarcini pentru finalizare inainte de tremen sau ceva similar), au acceptat prin sacrificiu .inca o extindere la podul Braila si drumurile de legatura.