A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
Hai să încercăm să ținem subiectul curat, despre A0 și A1. Puteți crea un subiect nou pe tema Forum API.
-
Legat de cei 15 km de A1 care s-au zis ca o sa se deschda anul asta, nu am mai vazut recent ceva legat de lucrarile de la pod .
Cred ca acum ar trebuii sa fie deja la hidroizolatie ?
-
@vancouver Nu este nevoie. Se pot sterge comentariile mele
-
Din surse demne de incredere, dorinta = planul WeBuild este sa dea drumul la circulatie pe 16 decembrie. Desigur numai Bascov-Baiculesti.
-
Isi mai aduce cineva aminte? chiar e cu 1 an mai devreme asa cum zice Alba24?
-
@UnulAltul
Din ce stiu, cei 4 ani se termina in 31 august viitor -
@casio corect. Caz in care "inaugurarea cu aproape un an mai devreme" este o exagerare.
-
La 5:46 se vede cum se monteaza un podet casetat practic in lac. E lucrare temporara de santier sau terasamentul practic ramane permanent si lacul va fi fragmentat in doua?
-
@mihai Pentru scurgerea apei. Lacul va fi adus la starea initiala de UMB dupa ce termină.
-
Mihai Panait
Autostrada A0 | LOT 4 | 29.11 | PASAJ CFR | LAC CERNICA | UMB Ep. 9 |
-
@chapo a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
@mihai Pentru scurgerea apei. Lacul va fi adus la starea initiala de UMB dupa ce termină.
Completez: pentru ca lacul nu este lac, ci râu. Râul Colentina, pe care in mod artificial s-au facut diverse baraje si asa au aparut aceste lacuri: Herastrau, Tei, Cernica etc... Si fiind de fapt un râu, curge. Deci trebuie sa-i lase aceasta posibilitate.
-
Corolar lac Cernica
- este ultimul din cele 15 lacuri antropice, amenajate pe raul Colentina
- primele 7, au fost amenajate -in sensul de curgere al apei -intre 1933 si 1940, urmatoarele intre 1966 si 1970
- este si cel mai mare ca suprafata -360 ha- din salba
- după lacul Cernica, râul Colentina se varsă în Dâmbovița, tot pe raza comunei Cernica
-
@mihai : Așa e și în viata reală, nu? Dacă eu sunt născut pe 31 decembrie și tu pe 1 ianuarie se zice ca sunt cu 1 an mai mare ca tine.
-
@daniel22_22 cam asa ceva
-
@chapo a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
@vancouver Nu este nevoie. Se pot sterge comentariile mele
Noi nu stergem, pentru ca nu avem cunostinta despre nicio lege a puritatii discutiilor pe forum
-
-
Am urmarit explicatiile Dlui Scriosteanu. Sunt extrem de interesante de data asta. Mai ales legat de hidroizolatie, si am convingerea ca va functiona 100% si nu vom avea infiltratii la modul cum se lucreza si verifica fiecare sudura a hidroizolatiei.
Si o info foarte buna pentru toata lumea din video:
PESTE APROX. 10 ZILE SE VA EMITE PRIMA AC PENTRU LOT 3 (Tigveni - Cornetu, We Build) si va cuprinde si zona tunelului de 1,7 km de pe acel lot.
-
@vancouver am inteles ca WeBuild intentioneaza sa foloseasca TBM pentru tunelul de 1.7km.
-
@mihai Da, dar doar un singur TBM care va fora ambele fire.
-
Infrastructura Romania
A0 Nord lot 3 DN2 Afumati Live