A0 centura București la nivel de autostradă
-
@mike_us
Sunt 6 piloni pe care ridică grinzile mari în consolă/balanță cum s-o numi.
5 găuri între acestea, cu grinzi mai mici/scurte între ele, sunt pe deschiderile de 100m la mijloc.
2 capete la deschiderile de 70m spre grinzile de beton.
13 x 4 = 52 ! -
@oneLess
Mersi, ai dreptate — am uitat că primele două sunt mai scurte (70 m, iar restul de 100 m).
Deci acum putem spune că avem:
13 × 2 = 26 (un sens complet)
1 × 2 = 2, început pe celălalt sens.
În total 28 din 52, dacă nu am greșit.
Probabil o să înceapă să le asambleze la sol acum, că s-a făcut loc. -
Pe lotul 1 A0 Nord încep montarea grinzilor la pasajul A0 peste DN1A
Au apărut panouri de informare în Buftea despre închiderea traficului și zone de deviere

-
-
Au fost ridicate primele grinzi pe Lotul 1 din A0 Nord. Vom reveni cu o filmare de astazi.

-
-
-
-
-
Cam pe 20 septembrie au inceput cu grinzile de pe un sens, sunt aproape 6 saptamani de atunci. Daca mai ia 6 saptamani pentru astea, termina pana de Craciun.
-
@Adrianb1 Dacă termină anul cu toate grinzile montate, anul viitor mai rămân doar cei aproximativ 700 de metri de pus predale, armat, betonat etc.
Am văzut pe A7 anul acesta cât de repede poate UMB să facă etapa asta.
@vancouver De curiozitate, sprijinele temporare se scot acum sau după ce se pun predalele si betonare? (pe sensul care e deja gata.) -
Mai mult ca sigur numai dupa ce se betoneaza tablierul si mai trec si alea 28 de zile pentru maturizarea betonului (se iau probe din beton, poate ca o sa atinga rezistenta de calcul si dupa 20 de zile, ca exemplu. Atunci se pot scoate si dupa 20 de zile).
Eu cred ca se apuca de anul asta cu predalele si posibil sa le puna pe toate pe un sens pana in decembrie.