A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
^^ Parcarile de pe lotul Coni sunt gata inca din decembrie anul trecut. Statiile de incarcare electrice functioneaza, testat de noi in mai 2025.
Poze din 14.05.2025:
^ In cateva zile e gata si breteaua 6. Sub o saptamana.
Waze deja ruteaza pe noul tronson, google maps nu:
-
Erata cu parcarile: statiile electrice de pe lotul 2 inca nu pot fi folosite, pentru ca nu au fost concesionate. Licitatia se pare ca a fost lansata, deci urmeaza sa fie desemnata o firma in curand. Statiile sunt bransate la curent, totul este fizic pregatit.
-
@oneLess Pe lotul 2, proaspăt deschis este un singur spațiu de servicii cu parcare, toalete și stații de încărcat vehicule electrice. Am văzut că erau deschise ambele parcări, de pe ambele sensuri, cu mașini oprite acolo și toaletele păreau funcționale. Nu am oprit să mă conving, am văzut doar din viteza mașinii, când am trecut prin dreptul acestora la aproximativ o oră de la deschiderea lotului.
-
@Niros Da, sunt funcționale. Până vor fi concesionate serviciile de întreținere a spațiilor de servicii, se va ocupa de ele DRDP Buzău.
-
Zice si presa de deschidere, de ex. aici:
-
@anducst De ce te miră? Pistol este un individ care nu acceptă deloc criticile, se vede și în clipul făcut de ministrul Șerban la volan cu Pistol pe bancheta din spate ca la dubă, dând socoteală. Nu îi place deloc și i-ar fi dat block și lui Șerban :))
-
@Azzl ce treaba au băieții ăia adunați cu furca și aruncați pe un lot de autostradă a cărui lungime nici măcar nu o știu? Nu au nici un merit dar au șoriciul gros, e unul în costum cu mustața parcă e “dealer” de cai.
-
@trismegistul mie mi-a placut regia marca - SAHIA FILM
-
Cei care ati circulat pe maretul lot 2, cum regasiti calitatea lucrarii? Ma refer in special la trambulinele de la podete
-
@sergiuantal05 mi se par in regula, nu pot sa zic insesizabile dar e mai mult decat acceptabila situatia lor. Nu se compara cu cele dintre Buzau si Focsani pe unde am circulat Luni pe 13. Si eu eram speriat dupa ce am vazut filmarea de joi seara a lui Scriosteanu. Mentionez ca nu am cine stie ce masina (un Corsa E din 2018).
Mult praf pe sosea, probabil ca se va duce la prima ploaie avand si circulatie pe sosea.
-
@trismegistul respectivul e proaspat intrat in politica, senator de Iasi (PSD) deci teoretic reprezinta peste 100k de ieseni. Iar ca "meserie" e rectorul Universitatii Tehnice din Iasi. Trebuia sa vina in salopeta sau sa-si dea jos mustata ?
Nu am cum sa fiu fanul acestui ministru al transporturilor dar nu e ca si cum nu au exagerat cu panglici sau conferinta de presa. O vizita la fata locului si o postare pe FB pentru a marca momentul mi se pare decent. Pana la urma politica e mult despre PR, asta e. -
@sergiuantal05 : Am făcut azi o plimbare cu un Logan. Se vede ca e lot nou. O singura data mi s-a zguduit mașina mai tare, chiar spre finalul lotului spre Buzău. Dar nu la celebrul km38, cred ca era un podeț. În rest e fain. Mi-a plăcut ca deschiseseră spațiile de servicii dar cred ca era cam neoficial. Două cife si vreo 6 muncitori încă turnau ceva la ieșirea din spatiul de servicii spre Buzău, iar pe sensul opus montau parapet la intrarea în spațiu.
Destul de mult trafic prin Stalpu și pe cei 5 km de pe DN1B. Localnicii din Stalpu cred ca sunt și ei mirați de ce trafic le-a năvălit prin sat. Din fericire e doar pentru câteva zile.