A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Niros
Pistol insista ca se deschide maine (vineri). -
Pe waze deja e actualizat ca e deschis
-
@geodin10 mie imi arata inchis pe waze
-
S-ar vehicula intervalul orar 16-17 pentru deschiderea Lotului 2. Stie cineva daca asa este? As vrea sa fiu in coada care intra prima data pe Lotul asta la cat l-am asteptat.
-
@rockband a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
@Azzl a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗹 𝗱𝗮̆𝗺 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲
I se clatina un pic telefonul dlui Scriosteanu la unele intrari sau iesiri de pe podete... Sper sa fie de la amortizoarele proaste ale masinii de serviciu...
eu am circulat cu 100km si nu am simtit trambuline pe tot lotul, dar testam astazi la 130
-
@rockband a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
@Azzl a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗹 𝗱𝗮̆𝗺 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗺𝗮̂𝗶𝗻𝗲
I se clatina un pic telefonul dlui Scriosteanu la unele intrari sau iesiri de pe podete... Sper sa fie de la amortizoarele proaste ale masinii de serviciu...
o reclamă foarte bună la acel Renault Megane.
-
Urmăresc de mult timp acest forum, fără însă a avea cont. Mi-am făcut cont tocmai ca să rog adminii sa nu mai permită astfel de incursiuni ale unor oameni pe care nu vreau sa îi cataloghez. A reușit acel user ca în decurs de câteva ore să strice toată atmosfera. Așa ceva nu mai trebuie permis atâta timp cât nu există capacitatea de a avea un discurs fără atacuri la persoană, fără a arunca cu cuvinte jignitoare. Mult succes tuturor și doamne ajută că scăpăm de Mizil. De sărabători rămân optimist că vom circula de la București la Adjud doar pe A7.
-
La Garoafa peste DN 2 predale montate. Bun...
By Emilian Grigoras si Catalin Florea -
-
-
@Niros : E fain ca se separa traficul greu de usor. Ma astept ca DN1B de la Merei la rodul cu DN2 sa fie chiar liber doar cu trafic local si usor de pe A7. Maine dimineata dau o tura
-
@vladel Nu este ușor de gestionat o astfel de situație. Pe de o parte vrem libertate de exprimare și păreri variate - în esență rolul forumului. Așa ca nu poți bloca din start astfel de oameni. Ulterior cu toții suntem mai deștepți, după ce vedem schimbul de replici. Să ștergem postările iarăși nu e bine. Mai bine să rămână și toată lumea să-și poată face o părere.
Mâine am mai mult timp și mut toate postările fără legătură cu A7, inclusiv a ta și această postare a mea.
Am înțeles mesajul, vă rog nu mai insistați cu inflame-ul. Doar despre A7 aici pls.
-
-
@daniel22_22 da, e un lucru bun și eu mă aștept să fie așa
sunt curios pentru perioada scurta până când se va deschide și breteaua 6 spre DN2, dacă acest drum se va aglomera când trec trenurile, dar sunt optimist ca vremea va permite turcilor să lucreze cu spor la deschiderea bretelei 6 -
vedem in 2-3 saptamani si cat timp castigam pe langa siguranta si confort
-
Aparent se pregateste teren la Nord de Pascani. Localitatea Dolhasca intra pe lot 1 Pascani - Suceava.
-
Mai nou domnul Cristian Pistol si CNAIR se ocupa de sters comentarii si blocat conturi care nu ii ridica in slavi. Mi-am permis sa le scriu ca sunt niste incompetenti, ca isi permit sa anunte cu surle si trambite deschiderea unui lot intarziat 1 an, iar asta e rezultatul
Cenzura la ea acasa, mai ceva ca in comunism.