A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Știe cineva dacă este o oră exactă stabilită pentru deschiderea Lotului 2 de la Mizil mâine?
Știu că s-a spus că ar fi după ora 15.
-
Acest mesaj a fost șters! -
@26ld Tu esti isteric. Punct. Asta e atitudinea ta si pe pum, neprovocata. Daca iti analizezi mesajele din trecut si mai ai o doza de obiectivitate, o sa observi multe interventii nepotrivite, iar faptul ca acolo iti tolereaza derapajele confirma toxicitatea acelui forum. Acum vii sa ne convingi si aici cu "dreptatea" ta cu o aroganta demna de monarh. Sper ca moderatorii s-au convins deja de cine esti si din respect pentru ceilalti utilizatori ma opresc din orice interactiune cu tine aici. Ca sa-l citez pe cel mai "pro" din infrastructura - La revedere!
-
Văd ca link-ul pus de mine către articolul de la digi24.ro a stârnit polemici. Citind articolul reies următoarele:
- Ziariștii au înțeles ca se deschide doar sensul spre București.
- Monarhul (așa se auto-intitulează IC pe propriul forum) s-a inflamat în comunicatul trimis presei de indolența unor instituții ca nu se deschide breteaua 6 de pe lotul 3. Abordarea “normală la cap” este ca:
- Nurol nu avea nici o obligație să deschidă vreun metru de autostradă până la recepția finală.
- Tot ce era între km 47 și km 52 este un bonus dat nouă de “incompetentii” de la Nurol, Cnair și MT
- singurul responsabil pentru 1 an în plus pe lotul 2 este Trace
- dacă supervizorul și expertul de la km38 nu ziceau nimic societatea civilă ar fi sărit cum ca “ni se pune in pericol viața”; “corupția în floare”. Dacă cei 2 au cerut remedieri atunci avem “incompetența, delăsare, mor oamenii pe DN1B!!” Oricum făceau ieșea prost.
Legat de PUM eu am luat ban de la prima postare acolo când “clader” a spus la semnarea Buzau-Ploiesti lot 1 cu Pizza ca “în sfârșit autostrada ajunge în Moldova” iar eu am comentat ca “va ajunge în Moldova când o sa treacă Milcovul”. Asta s-a considerat off-topic și flame. Și da, comentez pe YouTube la orice filmare de autostrada. Ajută la democrație și la algoritm.
-
@jimmyjump Vezi istericale peste tot sau doar prin ecrane? Nu e treaba mea daca tu citești orice mesaj cu un ton isteric, e strict problema ta, la fel cum proiectezi asupra mea asta din lipsa de argumente.
Ți-am pus în față dovezi clare de ilegalități ale firmei preaiubite și atacuri la persoana ale colegilor tăi și tu alegi sa zici de istericale. Ori ești de acord cu atacurile la persoană, caz în care o să îți răspund fix la fel, ori bagi capul în pământ și alegi sa nu recunoști faptele puse în fața ochilor tăi care văd prin ecrane, ceea ce arată grave probleme mentale și o ură latentă cauzată de lipsa de iubire reciprocă a firmei preaiubite, părerea mea.
Ironic să vorbești de toxicitate și obiectivitate când aici sunt o groaza de utilizatori toxici care nu scapă nicio ocazie sa arate că să gândesc zilnic la pum și la monarh.
Știi cum e, câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia.
Ah, ce îmi plac josvoturile de la utilizatorii care se gândesc și în somn la un monarh și nu accepta faptele. Cry me a river
@mihai Când o să înceteze atacurile la persoană? Când o să fie ceva moderare pe aici și nu doar rugăminți?
Utilizatorii pot face cercuri cu lumânări și vrăji hoodoo pentru firma umebe, e dreptul lor. La fel cum e dreptul meu sa râd de ei și să le arăt ipocrizia și subiectivismul.
Însă, îmi explici și mie unde e obiectivitatea din forumul ăsta când se lasă postările cu atacurile la persoană la adresa cuiva care nu are nicio treabă aici? Are legătură cu infrastructura? Ca daca are, atunci o voi face și eu așa cum o fac alții. Daca nu are, mă aștept ca un conducător de asociație să aibă un minim de bun simț și să excludă persoanele care au făcut până acum asta și pe viitor pe cele care vor mai face asta, nu sa le roage să nu mai posteze și ei să ignore fara consecințe.
Stai liniștit, poți să îmi dai ban fără probleme că nu mă voi plânge pe pum așa cum fac alții pe aici, mari dătători cu părerea fără de care nu se poate trăi, dar macar dă tuturor care au făcut asta de la înființarea forumului. Arată că vrei să construiești ceva, nu doar toxicitate și circulaba la adresa unei firme. -
@26ld imi pare rau, dar se pare ca tot ce ai adus astazi pe acest topic este agitatie, nervozitate si cearta, fara sa fie clara macar miza:
- sa fim toti de acord ca UMB e o firma oribila?
- sa inceteze toti utilizatorii de pe acest forum sa se mai refere la PUM?
- sa strici pur si simplu atmosfera de discutie?
Sunt de acord ca si altii te-au atacat, dar tu esti cel care inceput (nu, nu incerca sa ma convingi de contrariu). Culegi ceea ce ai semanat.
Indiferent de motiv, te rog incaodata sa incetezi propagarea acestui ton si atacul la alti utilizatori.
-
@26ld
Tu ce ai fost pe vremea lui Ceașcă: activist de partid, la Secu sau propagandist?
Că numai aia aveau nesimțirea și tupeul asta jegos de care dai tu dovada acum. -
@Romulus Cristian Pistol: "Deschidem mâine după amiază circulația pe încă 28 km din A7!
Ajungem astfel la aproximativ 132 km de autostradă deschiși circulației din totalul celor 319 km ai Autostrăzii Moldovei.
Lotul 2 (Mizil - Pietroasele) al autostrăzii Ploiești - Buzău, va prelua inclusiv traficul rutier de tranzit care acum trece prin orașul Mizil." -
@Iulian Imi cer scuze ca faptele stau in fata judecatei tale drepte de iubitor al unei firme private, fara sa fii platit de aceasta. Si ca sentimentele tale sunt ranite pe net de fapte. Si ca nu accepti realitatea pentru ca nu iti convine.
Inca esti suparat ca ai primit ban pe un forum pe internet? Awww lasa ca iti da firma sfanta ceva bun si utilizatorii care au primit acelasi lucru ca tine o imbratisare calda din adancul sufletelor lor marinimoase.
Totul pentru patrie si firma sfanta!
-
@26ld
Încearcă să te cauți un pic la cap prietene. Eu nu mai trăiesc de 25 de ani in Romania. -
@mihai @vancouver cred ca ar trebui sa fiti mai prezenti pe forum si sa faceti un pic de curatenie. Sincer nu am rabdare si timp sa citesc ce s-a scris azi dar vor ar cam trebui sa o faceti si sa incepeti de la primele postari pana la ultimele si sa dati cateva timeout-uri.
-
Mai penibil decat orice fan orb al UMB esti tu, care te certi singur aici unde nimeni( sau cei mai multi) nu au spus ca UMB este o firma sfanta fara de pacat. Dar tu treci de limita oricarui ridicol prin faptul ca o tii doar pe a ta si nu poti sa concepi ceva mai mult de ,,analfabeti functional” ,,iubitori de UMB” si ce ai mai zis tu astazi :))
La fel cu cei de la Api ca vad ca de acolo ti s-a aprins fitilu.
Nu este normal sa ai o minte ingusta cum te prezinti tu in mesaje aici si sa spui ca UMB este doar rau nu face bine sau ca API reprezinta adevarul absolut si nimic altceva.
Fiecare are bune si rele. -
@chapo Eu nu concep sau cei care habar nu aveau de faptul ca umb a fost gasit vinovat de ce s-a intamplat pe A7, inclusiv tu? Sau stiai si nu ai postat pe aici, atotstiutorule?
Pai daca sunt atatia fani penibili ai umb cu mintea ingusta, de ce nu le arati tu calea cea buna si te iei de mine? Daca eu am mintea ingusta ca prezint fapte si fac misto de unii care au dus o firma la rang de cult, ce zici de tine ca tu ii lasi sa fie dobitoci si le canti in struna?
In niciun moment nu am zis ca x sau y detine adevarul absolut, dar citesti pe sarite pentru ca "analfabeti functional", ca sa te citez. Dar a pune vorbe in gura cand sunt ranite sentimentele e litera de lege pentru iubitorii unei firme incapabili de a accepta altceva decat cele bune, nu?
Sa curga cu josvoturi, fantastic cum niste oameni in toata firea se agita pentru o firma privata care nu da doi bani pe ei din orice pozitie, de fiecare data. Si ei zic de altii ca sunt cu mintea ingusta.
Ironia nu e pirduta pentru mine, e pierduta pentru astia ca tine care urla pe unde pot ca au luat ban pe un forum. Plangaciosi ca niste copii
-
@Moldorancea Buna. De cateva luni apreciez si eu acest forum.Ai dreptate, Desi ii cerem mult moderatorului, daca poate si are timp, sa le mute in alta parte.
-
@Iulian Si dupa 25 de ani de strainatate, nu esti in stare sa gandesti critic si esti sustinatorul unei firme private. Ai scapat din comunism si te-ai dus in cult.
Interesant cum toti zic aceleasi replici cand nu le convine ce aud, si anume ca cineva are probleme la cap. Traume comuniste probabil. Niciunul din voi nu e in stare sa zica ca greseste sau ca a gresit, ca nu stia si ca nu l-a interesat decat informatia pozitiva sau ca pe un forum de infrastructura nu ar trebui sa fie macar atacuri la persoana.
Dupa 25 de ani de strainatate, gandirea ta critica e fix zero. Mai traiesti 2500 prin afara si tot degeaba, poate ar trebui un control la cap, ca sa citez un clasic in ale cultului umb.
-
@PaulS
sunt total de acord. cred ca 90% din ce s-a postat azi este doar un ping pong cu cine are dreptate si cine este mai interesant.
Daca se doreste scandal atunci exista PUM, un forum care este mai mult decat perfect pentru asta.Eu unu ma informez de pe acest forum cand am nevoie de noutati, dar azi ... a fost ceva deosebit si din pacate chiar nu inteleg atata zgomot.
Let's agree to disagree, nu cred ca vreo parte o va convinge pe cealalta ca are dreptate.
@mihai @vancouver please step in
va multumim !
-
@26ld Cred ca daca ai fi folosit un astfel de limbaj pe celalt forum ai fi luat ban direct.
Cred ca esti in stare sa argumentezi fara sa-i jignesti sau daca nu ai nervi , poti sa-i ignori pe cei care sunt pro UMB sau pro alta firma.
Ca si idee, am avut si eu acceasi discutie pe A8, ei au invins pt ca sunt mai multi nu pt ca au avut argumente mai corecte si cu toate aceastea am pastrat un limbaj decent. -
Salutari.
Sunt si eu nou pe forum. Nu stiu daca ar tb sa ma bag in discutie, ca musca in ' ... ', dar consider ca ambele pct de vedere sunt adevarate.
Dpmdv orice atac la persoana ar tb sa fie mai bine penalizat pe orice forum pana la stergere post-uri sau ban useri, de orice parte a unei aparentei baricade ne pozitionam. Asta daca oamenii n-au bunul simt de-a se purta civilizat in discutii pe net.
In acelasi timp inteleg si adminii care n-au timp/chef sa stea la curatat thread-uri, tinut liste cu useri banati samd.
Eu doar ma bucur per ansamblu ca avem inca niste zeci de km in plus de folosit, atat pe persoana fizica cat si companii/investitii/locuri de munca.
-
@albu81 Nu cred ca pe PUM e doar scandal, sunt multi oameni care aduc informatii utile legate de infrastructura ( in genral, nu doar cea rutiera ) . PUM e un forum care a crescut frumos, pana un moment dat , ceea ce e normal pt ca e greu de gestionat un nr mare de oameni dar cu toate acestea sunt foarte multe informatii utile si acolo.
-
@26ld a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
fani penibili ai umb cu mintea ingusta.... eu... fac misto de unii ... dobitoci ... incapabili de a accepta altceva .... mintea ingusta.... Plangaciosi ...
wow, de unde atâta frustrare și venin, totuși? Ionuț Ciurea, tu ești? Bine ai venit pe forum!
Diferența între „a face mișto de unii”, adică să te duci cu talpa pe persoană, și a te referi la opiniile lor e aia care arată că e mai simplu să acuzi de analfabetism funcțional decât să fii alfabetizat funcțional.