A0 și DNCB, centuri București
-
@SwatKat Nu vad in filmare nici o macara monstru. Alea faimoase erau 2, daca tin minte corect, de 600 de tone si arata altfel, sunt pe senile si mult mai mari. Cu alea imi imaginez ca o sa ridice ultimele segmente ale podului peste Siret la Galati. Asta din filmare e micuta, nu stiu modelul dar o sa il intreb pe macaragiu cu prima ocazie.
-
@Adrianb1 : mi s-a parut ca seamana cu aia de pe A3, care tot pe roti era din ce tin minte. Parca era un model de Liebherr mai mare? Mersi oricum, eram curios ca am in recomandari o multime de clipuri pe youtube cu macarale RC si unele sunt extraordinar de complexe… sorry de offtopic
-
-
Inca o filmare de 20 de minute pt o grinda .
Infrastructura Romania
30 SEPT 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB!
-
@Adrianb1 alea doua șenilate sunt din seria 1100 adică max 100 tone la 3.5 m raza brațului.aia pe roti este din seria 1450 adică max 450 tone. Dar modelul de pe șantier este mai vechiut.
-
@PaulS nu inteleg de ce esti asa hater.
Ai idee ce eforturi presupune sa filmezi cu drona? Ai idee cat costa o drona si cat de usor o poti busi?
Daca nu-ti convine ce face omul nu te mai uita, e asa de simplu de criticat. -
@Iulian Cred ca vorbim despre macarale diferite. Vezi filmul cu cea a lui Deme, stiu ca a cumparat si UMB asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=sqWqR5Q3tW0
-
@marius.firtonea Da, stiu care sunt costurile. De aceea apreciez orice persoana care filmeaza cu cap si din pasiune si cand trebuie. Apreciez filmarile lui @adix cand sunt facute calumea, cand filmeaza un lot intreg , cand filmeaza detalii , cand filmeaza lucruri noi dar nu apreciez cand se insista pe fiecare grinda ridica de pe un santier . E doar parerea mea.
Eu nu cred ca am criticat in postarea de mai sus filmarea lui, nu am zis huoo, ce filmare naspa.
Daca e sa comparam clar respect o filmare facuta o data pe saptamana pe un lot unde se lucreaza decat in fiecare zi. De ex imi place foarte mult ce face Raducu sau ce face Marinul sau Cristian pe zona de nord-vest.
PS : cred ca cel mai mult costa combustibilul, dronele nu mai sunt asa de scumpe.
PS : daca vreti sa-ti ajuti colegii dronari, poti sa le ceri un cont si sa le faci o mica donatie. -
După ultima filmare a lotului UMB s-a redeschis subiectul “contrasageata” la “vecini”
-
-
#Retter nu slăbește ritmul pe lotul 1 al A0 Nord pentru a se încadra în termenul asumat
Euro24Info
Ar mai trebui menționat că stadiul fizic de execuție pe lotul 1 al A0 Nord a ajuns la 25%, în condițiile în care lucrările au demarat efectiv din martie 2025. Aici ar trebui însă precizat că progresul este pe întregul proiect derulat de Asocierea Pizzarotti – Retter Management, pe sectoarele unde lucrează antreprenorul român stadiul fiind de 70%, cu precizarea că procentul se referă la lucrările Retter la terasamente. -
Se uda cineva la picioare în zona Cernica...
Mulțumim cameramanului care sta in ploaie pt divertismentul nostru.
De ce nu poate ne video că la voi ?Sunt eu mai fraier?! -
@Iulian se pare ca ai pus link catre o postare, nu un video de pe Youtube. De asta nu apare ca video integrat.
Banuiesc ca ai vrut sa postezi filmarea de mai jos.
De cate ori postezi in forum link-ul unui video Youtube, forumul genereaza automat preview-ul. Nu trebuie sa faci nimic special, doar sa folosesti link-ul corect.
-
[07 OCT 2025] AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB
Infrastructura Romania
PS : Am scos partea alarmanta din titlu .
-
Sa vedem dupa noaptea asta cum arata...
-
@vancouver Teoretic si maine o sa fie precipitatii dar nu ar trebui sa fie probleme grave.
-
@mihai
Cam așa ceva, fraierul de serviciu ...
Merci! -
@vancouver În al doilea video de pe seara pus zice ca a mai scazut apa......deci e de bine!
-
-