A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
-
@Azzl Hai ca se poate sa devina Scrio mai profi!
-
În sfârșit mi se pare că UMB a optimizat foarte bine fluxul de execuție pe A7. Terasamentele, structurile, asfaltările și lucrările de finisare merg în paralel, fără să mai pară că se mută resursele în disperare de pe un front pe altul. Majoritatea structurilor sunt deja închise sau foarte avansate. Pentru prima dată în ultimii ani pare un șantier ajuns la maturitate, cu fronturile bine sincronizate.
-
-
-
-
-
-
În sfârșit mi se pare că UMB a optimizat foarte bine fluxul de execuție pe A7. Terasamentele, structurile, asfaltările și lucrările de finisare merg în paralel, fără să mai pară că se mută resursele în disperare de pe un front pe altul. Majoritatea structurilor sunt deja închise sau foarte avansate. Pentru prima dată în ultimii ani pare un șantier ajuns la maturitate, cu fronturile bine sincronizate.
raspunsul este simplu: banii in buget! cand am analizat bugetul votat la inceputul anului ...erau bani pentru terminarea lot 1 si lot 2. nu mai erau pentru lot 3! au lucrat haotic pentru ca astea erau indicatiile de la cnair: nu ma avem bani colo..mutati-va dincolo si tot asa; supravietuire pe terenuri instabile.
-
@Azrael haotic , haotic dar a ieșit nesperat de bine. Deci suspectez că au avut o planificare ceva, nu cred că a fost doar norocul începătorului
Cred că depinde și de ce poate/își dorește beneficiarul, a mai fost și deadline PNRR... Acum nu cred că avem termen limită altul decât decembrie 2026. Orice iese mai repede este bonus. -
Apropos de planificare, constructori, beneficiari, finanțare, mă gândesc acum dacă se aliniau toate astrele, nu apărea în teren nicio surpriză pe 300× km și se termina până la Pascani în 2025 cu angajați suplimentari, subcontractori etc iar in 2026 resursele bugetare sunte "care este"... ce lucra armata aia mărită de la UMB tot anul ăsta?
A8 are bani cu pipeta, A7 mai sus de Pașcani așteaptă clar banii din 2027, Focșani-Brăila la fel cel mai devreme execuție tot 2027... Făceau umbiștii an sabatic 

-
Și în toate astea ..faimoasa asociație , care , cu orice ocazie ..cu orice prostie , sunt cu tunurile pe UMB.
Mi se face silă de așa actitudine. Nici în ceasul al 16-lea , nu și-au făcut mea culpa , și să rectifice. Măcar de ochii lumii.E unul din motivele ptr care privesc foarte circumspect orice decizie a aripii politice pe care o susțin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare