A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Din reportaj aflam ca strapungerea tunelului mare, galeria 1 pana la final de august, iar a doua galerie in toamna. Se vede si fabrica de grinzi instalata si completa. 400 de grinzi necesare, 6 pe zi.
-
-
-
@vancouver Cred că vara lui 2027 este un termen realist. Am văzut și la PORR cât a durat, după străpungere, până când tunelul a fost finalizat complet.
Până atunci au suficient timp pentru grinzi, predale, armare și asfalt în afara tunelului.De anul viitor, de la Constanța la Arad vom mai avea o singură „gaură” de aproximativ 70 km. Sunt doar 70 km din aproape 800 km, e drept, cei mai dificili.
-
La Tunel Balota peste 100m prima galeria si ca. 20m sapat pe a doua:
-
-
Poate cineva cu mai multa experienta ca mine poate sa-mi spuna de ce primele dezbateri incep peste o luna. In mod normal stiu ca sunt necesare 15 zile pentru informare. Dupa intalniri se centralizeaza diacutiile. Pot aparea solicitari de modificari pertinente. Poate iese la iveala o omisiune grava. Ma asteptam la un calendar mai accelerat. S-a batut modena in ultimul timp pe scurtare termeni.
-
-
@Azzl initial ieseau AC-urile full in aprilie 2026, apoi iulie august, acum octombrie si probabil va fi martie-aprilie 2027.
-
De data asta chiar sunt ceva sanse pentru octombrie. Nu sanse mari, dar sunt. Pentru ca dezbaterile au loc pe 29.09 - 01.10. Cred ca au fost deja cazuri cand AM a iesit la 10 zile dupa dezbaterile cu publicul.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare