A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Am facut si eu cateva drumuri pe A7 Bucuresti - Focsani. Autostrada este ireprosabila. UMB a reparat cateva trambuline, acum intre Buzau si Focsani nu mai este nici una. Nurol lucreaza la zona lor cu probleme, unde s-a lasat terasamentul fara legatura cu vreun pod. Ca atare baga piloti forati sa sustina zona. Usoare trambuline pe lotul Pizza - dar discutam doar punctual, adica in 2-3 locuri pe tot lotul. Impresia generala ramane de ireprosabil.
A3 are nevoie absolut urgeta de asfaltarea benzii 1 intre Bucuresti si Ploiesti. Este extrem de valurita de la camioane, nimeni nu are chef sa stea pe banda 1. Ca atare se creeaza aglomeratie si nervozitate pe banda 2 si doar camioanele raman permanent pe banda 1. Daca si A3 ar fi la fel de impecabila precum A7 s-ar circula muuuuuult mai decent, pe banda 1 s-ar merge semnificativ mai repede, ar scadea efectiv numarul de depasiri necesare, pentru ca toti ar merge cu viteza apropiata de cea recomandata, de 130 - exact asa cum se intampla pe A7. Cu cat discrepantele intre soferi sunt mai mari (diferentele de viteza), cu atat traficul este mai greoi si mai periculos, dar totoadata si mai aglomerat (adica la acelasi numar de masini in trafic, se produc mai multe coloane de vehicule pe banda 2).
-
-
Progresul e fabulos intr-o saptamana!
-
Sunt mai multi oameni cu măturica pe pod decât sunt in sectorul 1.
-
Am facut si eu cateva drumuri pe A7 Bucuresti - Focsani. Autostrada este ireprosabila. UMB a reparat cateva trambuline, acum intre Buzau si Focsani nu mai este nici una.
Cunosc mai multe persoane care au făcut au făcut recent, în lunile astea, drumul Adjud–București și au venit cu impresii similare: A7 este foarte bună, iar comparația cu DN2 nici nu prea își are rostul.
Când le-am spus că unii susțin că șoferii „își rup mașinile” în rosturile de dilatație, m-au întrebat despre ce vorbesc.Și atunci poveștile cu „ruptul mașinilor” sau cu asfaltul care „sare în parbriz”, repetate în 2024–2025, ce sunt dacă nu dezinformare?
-
Progresul e fabulos intr-o saptamana!
Total de acord, e fabulos ce au făcut într-o singură săptămână!
Dar și mai fabulos este ce au făcut de la începutul lui martie. Î
In filmările de atunci, pe tot tronsonul Răcăciuni–Bacău, nu era nicio structură într-un stadiu avansat. Mai vorbim și de Bacău–Pașcani?Dacă văd eu bine, un sens este complet asfaltat și marcat, cu parapete aproape peste tot și stâlpii instalați. Se lucrează și la rosturile de dilatație.
Pe celălalt sens, unde mai lipsește asfaltul pe aproximativ o treime, suprabetonarea este completă și toate bordurile sunt montate.Nu știu care este planul exact, dar dacă mai rămân câteva echipe la parapete și rosturi pe durata vacanței, sâmbăta viitoare podul poate fi practic gata.
-
-
@mike_us "calorifer" , " bucăți de asfalt care îți sar în parbriz " etc... Plus poduri și pasaje care se prăbușesc sau se dezmembrează ca un ARO cel mai nereușit (au ales tot cwva românesc spre comparație), dacă nu "sari" cu ei ai ban definitiv... în schimb A0 turcesc este cea mai cea, model în galaxie... Decât proba timpului îi stă împotrivă 😁😀😁
PS: fac DN2/A7 de 3 - 4 ori pe lună, A0 sud minim o dată la 3 luni.
PS2: este vis ce am acum nu mai zic de momenttul când voi avea disponibil nodul de la Săbăoani, moment care nu poate fi departe.
PS3: mai am în prezent trei drumuri de coșmar: Iași și Cluj (trafic) , Brăila/Galați (calitatea drumului în principal)
PS4 abia aștept să fiu ademenit de drumurile spre Cernăuți și Chișinău 😍
-
mihai said:
ineri încep să creeze front de lucru și pe partea stângă (ridică deja grinzi și predale), estimez că sunt șanse de 70–80% ca și aceasta să fie gata până la 31 august.
Dacă mai filmează cineva spre sfârșitul săptămânii viitoare, vom putea vedea cum avansează armarea cu ajutoarele venite de la Cleja și dacă grinzile și predalele sunt deja montate.
Per ansamblu avePana pe 15/08 o sa fie asfalt pe ambele fire la Cleja ;)
Iar am facut o predictie subestimata. Nu numai ca pe 15 august o sa avem asfalt pe ambele fire, dar avem deja si marcat complet unul dintre ele. Probabil deci ca vor fi amandoua gata marcate pana sambata.
-
-
@Emeric a apărut ceva asfalt... 👏
-
-
Pare că sunt zile libere , cel puțin echipele de la acest nod 🤔
-
@snake69fast Presupun ca asa s-a ales inchiderea centurii luni 17. Liber si dupa incep in forta de luni.
-
Următoarea sărbătoare este tot într-o sâmbătă dar până atunci ambele noduri pot fi gata. Sper... 🙂
-
La Filipesti un fir e deja complet betonat.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare