A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Hai sa punem si sub forma de stire:
-
@vancouver si declaratii de la semnare
https://www.facebook.com/share/v/14aiNQzEifE/?mibextid=wwXIfr -
Zi lucrătoare astăzi pe A7 pentru UMB 👏 Mu am poze, sunt la volan....
-

sa notam si opinia celui ce filmeaza de ani de zile UMB. probabil ca acum s-a luat putin presiunea de pe umerii UMB pentru finalizare in august, dar asta ar putea fi si un factor pozitiv, plus ca poate ambitia UMB sa arate ca...
vom vedea. -
Nu este doar podul o problemă, la Săbăoani la nodul cu DN2 nu au forat încă, mai sunt o grămadă de conducte înșirate pe câmp...
-
@snake69fast poate si de asta partenerul serios MT nu era asa de..optimist :) or sti ei mai multe..ce relocari bat pasul pe loc, precum la Tisita.
-
@vancouver said:
Așa ca este logic ca UMB sa tragă la maxim și la nord de Bacău, să ajungă la un procent financiar cat mai mare.La împrumut, nu se decontează doar 40%, iar retul de la buget? S-a schimbat ceva și e 100% din împrumut?
-
Sunt curios de ce a zis ministrul că termenul constructorului este 31.12.2026? De ce acest termen apare și pe panourile informative puse de la început la intrarea în șantiere? Ce știu ei și nu știm noi? 🤔😁
-
@snake69fast Parca au avut extensii de contract, dar nu stiu pe ce motive. De aia fac spume unii de la vecini.
-
Cum puteau fi prevăzute extensiile când s-au dat în lucru panourile acelea mari albastre? 🤔 De câțiva ani stă scris pe ele 31.12.2026. Atunci am crezut că este o eroare... 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare