A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Salutare !
Lucrarile sunt receptionate complet ( exceptand parcari ) ? De exemplu. Nodul de la Tisita nu este iluminat deloc - singurul Pod iluminat pe segmentul deschis in 23 pana la Tisita este cel peste Canal si CF,
Referitor la traffic - nu stim sa mergem pe autostrada, nu stim sa revenim pe Banda 1 dupa ce depasim, ne place banda 2 maxim, de fapt nici depasiri nu stim sa facem pe autostrada, noi facem devansari de TIR uri cu 100 / 105 - consuma mult daca acclerezi cand depasesti - sau mai nou gasim "baieti frustrati" care merg in paralel cu TIR-urile pe banda 2 - am prins Ieri un exemplu pe Lot 3 Buzau Ploiesti.
-
@julian_nica atâta timp cât cei care merg la 100-105 km/h nu-ți ies brusc în fața ta să facă depășirea nu văd nici o problemă, cum pui problema ce fac cei cu camioanele care sunt limitate la 90km/h și intră în depășire?
Mai grav sunt cei care intră pe A fără să se asigure( pe principiul că cei care sunt deja pe A se pot muta pe banda 2) cu 30-50 km/h. -
@Flo87 a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
atâta timp cât cei care merg la 100-105 km/h nu-ți ies brusc în fața ta să facă depășirea nu văd nici o problemă,
Capacitatea unui drum e data de numarul de benzi si viteza de circulatie. Daca cineva iese in depasire pe banda 2 din 2 cu 100 km/h si le ia si vreo 5 km sa faca depasirea, incepi sa vezi vreo problema? Sau e plin de muste pe caciula?
-
Avem si un thread despre siguranta rutiera: https://forum.construim-romania.ro/topic/39/siguranță-rutieră-accidente-legislație/43
-
Lansare licitație: Drumul Expres Suceava-Siret!Am făcut astăzi un nou pas pentru modernizarea infrastructurii rutiere din nordul țării și pentru conectarea Bucovinei la rețeaua de drumuri de mare viteză!
Am transmis la ANAP, pentru validare, documentația contractelor necesare proiectării și execuției celor două loturi ale Drumului Expres Suceava - Siret (aproximativ 43 km):
- Lotul 1 (Suceava – Dărmănești): 18,6 km
- Lotul 2 (Dărmănești – Bălcăuți): 24,45 km
Este un proiect strategic iar contractele vor fi finanțate prin programul SAFE (Security Action for Europe).
Această sursă de finanțare este destinată proiectelor de infrastructură cu utilitate duală (civilă și militară), contribuind direct la consolidarea industriei europene de apărare și a securității pe flancul estic.
Pe traseul viitorului drum expres se vor construi inclusiv:
- 4 Noduri rutiere: Suceava Nord (DN29A), Suceava Vest (DN2-DN2P), Rădăuți (DN2-DN2H) și Siret Sud (DN2).
- 57 de poduri, pasaje și viaducte.
Noul drum expres va beneficia de parcări de scurtă durată și spații de servicii, fiecare dotată cu câte 6 stații de încărcare pentru autovehicule electrice.
După validarea documentației de atribuire, vom publica Anunțul de Participare la licitație în SEAP, moment în care vom anunța și termenul limită pentru depunerea ofertelor.
Nordul României primește o nouă perspectivă de dezvoltare economică și un coridor logistic esențial!
-
Personal sunt foarte curios cine o sa liciteze.
UMB in mod cert ca este in continuare A7
Danlin XXL ca e pe val
Dar am un feeling ca Automagistral Pivden o sa faca tot posibilul.
Bine…si altii (Turcia si Romania) -
@vancouver stiu ca ai apreciat cat de “drepta” este trasata aceasta portiune intre suceava si Siret asa ca poza asta este pentru tine…

-
@Azzl : Eu dau de pe acum câștigătorul: Danlin. Domnul ministru sa trăiască!!
-
@daniel22_22 Nu știu cum să te încadrez: la Nostradamus sau la whistle blowers fără dovezi (troll).
De ce ai presupune ca ar câștiga licitația Danlin când e clar ca UMB are toate atu-urile care permit cel mai competitiv preț?
Eu cred ca nici Danlin nici UMB nu vor castiga aici, nici nu știu dacă vreunul va depune oferte, dar fiind ca sunt deja foarte încărcați. -
Din ce am înțeles și citit prin SAFE se cam exclud firmele din afara UE. Posibil să apară Retter, Erbasu, PORR, Selina/Trameco sau chiar Strabag cu oferte bune.