A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@ioan.velescu Legea 544/2001 privind accesul la informații. Cauta pe google dupa legea asta. Vezi apoi pe site-ul MT sau CNAIR unde sa trimiti cererea. Instituțiile publice sunt obligate să răspundă la solicitările de informații în scris, în termen de 10 zile.
Ca ideea insa te pot informa eu. Statiile sunt racordate la curent si teoretic functionale, dar practic nu a fost finalizata procedura de concesiune. Aceasta este in desfasurare pentru statiile de pe Ploiesti - Buzau. Nu cred ca ai cum sa grabesti sau influentezi aceasta procedura.
-
@Azzl Alte cateva precizari facute de catre Emilian Grigoras:
Am fost astăzi pe A7 lotul 1 din Focșani Bacău. De la la sol am putut observa lucruri care deja au evoluat de la ultimele filmări cu drona:
✅️ aproape finalizată asfaltarea sub pasajul E85 proaspăt dat in trafic in zona Garoafa
✅️ la pasajul peste CF500 si canalul Siret Baragan un sens a fost asfaltat complet, inclusiv strat de uzura si se montează rosturile de dilatație. Au fost aplicate si marcajele rutiere. Pe sensul opus s-a asfaltat cu cel puțin un strat si aproape s-au finalizat de montat parapetii.
✅️ la podul peste râul Putna se lucra si astazi la hidroizolație, fiind aproape de finalizare sensul Focsani Adjud
✅️ la podul peste Susita se lucra la hidroizolație pe ambele sensuri
✅️ la pasajul peste DN2L de la Tisita, blocat de întârzierile relocarilor LEA, au finalizat elevatiile piloților lipsa
✅️ la podul peste Carenca a fost asternut asfaltul pe ambele sensuri, se apropie de finalizare montarea resturilor de dilatație
Ca si sentiment de la nivelul asfaltului, cred ca au schimbat furnizorul resturilor de dilatație sau au făcut upgrade, se simt mult mai bine.
Daca cred ca se va circula pana la Crăciun? Da, sunt convins -
https://www.cotidianul.ro/geografia-benzinariilor-si-spatiilor-de-servicii-pe-noile-autostrazi-din-romania/
„Autostrada A7CNAIR transmite că „în cel mai scurt timp” vor fi lansate licitațiile pentru contracte de concesiune de servicii privind utilarea/dotarea, operare și întreținerea spațiilor pentru servicii/parcărilor de lungă durată pentru mai multe spații de pe Autostrada A7.
CNAIR a mai transmis că este vorba despre următoarele tronsoane:
Ploiești – Buzău Lot 2: Mizil – Pietroasele – Spațiile pentru Servicii de la km 28+400 stg./dr, Baba Ana; Buzău – Focșani Lot 2: Vadu Pașii – Râmnicu Sărat – Spațiile pentru Servicii de la Km. 91+000 stg./dr., Valea Râmnicului; Buzău – Focșani Lot 3: Râmnicu Sarat – Mândrești Munteni – Spațiile pentru Servicii de la 131+000 stg./dr, Milcovul.” -
SE DESCHIDE JOI 27.11, dupa amiaza:
-
@vancouver Mi-a soptit o pasarica si ora... 15 trecute fix!
-
@trismegistul o zi inainte de ziua covrigarului ?
-

MAINE GRINZI? -
Oho, au decofrat deja si cuzinetii sunt si ei deja turnati, inclusiv aparatele de reazem montate. Pai da, atunci in noaptea asta sau maine grinzi!
-
Hohoho!!!! Mos Neculai ne aduce suprabetonarea !!!
-
S-au mișcat bine și la Garoafa, și aici, și la podurile lungi.
Bazat pe ultimele filmări, corelat cu felul în care i-am văzut mișcându-se anul trecut, eu nu văd ce i-ar împiedica să deschidă lotul 1 complet până la sfârșitul anului. -
Da, intre timp lotul 1 pare sigur. Poate chiar pentru 17-18 decembrie. Doar la Tisita, supratraversarea peste Dn2 si CF nu stiu daca va fi gata la 18.12. Dar se poate folosi nodul (daca nu gresesc) si fara.
In schimb la lotul 2 inca am emotii, chiar si numai jumatatea din sud.
-
@vancouver da, corect, nodul Tisita se poate folosi fara pasajul peste M500 si DN2.
Dar daca se deschide doar A7 Focsani - Bacau Lot 1 si tot traficul de pe DN2 se muta pe A7, in absenta Lot 2 si a pasajului peste M500, atunci probabil vor aparea temporar cozi de asteptare la bariera, care se vor intinde pana pe A7.
-
Și eu sunt curios cum va suporta intersecția în T de la Adjudul Vechi în DN2 toată descărcarea de pe A7 până se va deschide complet lotul 2.
-
@daniel22_22 cu un giratorii din butoaie :)
-
Acum nu stiu ce este mai tau? Intersectia T de la Adjud sau trecerea la nivel dintre nod si DN2 la Racaciuni. Totusi este M500. La doua Marfare ajunge coada inapoi pe autostrada.
-
Intersecția de la Adjudul Vechi va suporta mult mai bine A7 decât cea de la Racaciuni, exista alternative pentru traficul local și la nord (dj119a) și la sud. Și mă întreb, având în vedere comunicarea oficială, dacă nu e posibil să avem parte de ceva gen "finalizare până în Racaciuni, deschidere până la Adjudul Vechi".
-
@MihaiD Sa ai nod la capat de tronson si sa-l tii muzeu? Ma indoiesc.
-
@MihaiD Se poate combina capacitatea: traficul greu iese la Adjud, cel usor la Racaciuni. Se imparte traficul in 2 noduri mai mici, in special pe directia Focsani-Bacau poate sa iasa destul de bine, au de facut dreapta in DN2. La intoarcere se poate face la fel, e cate un viraj stanga dar cu trafic pe DN2 mai redus, iar masinile fac stanga mai usor decat camioanele.
Dar cred ca suntem optimisti cu Racaciuni anul asta, e posibil sa se strice vremea rau de tot, zic meteorologii. As fi fericit chiar si cu Adjud.
-
@vancouver a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Da, intre timp lotul 1 pare sigur. Poate chiar pentru 17-18 decembrie. Doar la Tisita, supratraversarea peste Dn2 si CF nu stiu daca va fi gata la 18.12. Dar se poate folosi nodul (daca nu gresesc) si fara.
In schimb la lotul 2 inca am emotii, chiar si numai jumatatea din sud.
Îți este frică de nodul de la Adjud sau de vreun punct până în Adjud anul ăsta?
Răcăciuni ar trebui să fie fezabil destul de repede anul viitor. Sfârșit de martie? Sunt prea optimist?