Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.8k Mesaje 102 Posters 937.8k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian
      ultima editare de

Sunt convins că la sfârșitul lui Decembrie vom avea niste surprize frumoase la structurile de pe loturile rămase. Că pe 1 și 2 din n Focșani - Bacău nu mai au mare lucru pt fierari - betoniști.

J 1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
      • J Deconectat
        julian_nica @Iulian
        ultima editare de

Salut! Tocmai ce am facut un drum Bucuresti–Panciu–Bucuresti. La intoarcere: 2h 23 min, 243 km (iubesc A7 asta).

Astazi, 23.11, la Tisita, podul peste Susita avea montati stalpii parapetului de protectie, asfalt pe bretelele nodului rutier Tisita in partea dinspre Tecuci si cele doua LEA de langa corpul autostrazii la pasajul peste DN2L ridicate. Pe Lotul 3 Ploiesti–Buzau se lucra (pe o ploaie sanatoasa) la pasajul DN2, la parapetii de protectie.

Din punct de vedere al calitatii, pe Lotul 3 Focsani–Buzau, pe sensul spre Buzau, banda 1, asfaltul nu este chiar „ca in palma” intre Mandresti, dupa cocoasa, pana la nodul Focsani Sud (cred ca este zona finalizata anul trecut, la final de decembrie). Lucrul acesta este sesizabil intr-o masina destul de noua, cu suspensii destul de moi (SUV). In rest, unde au mai fost denivelari si saritoare pe loturile UMB, s-au remediat si se merge excelent.

Este prima mea postare pe forum, va rog sa nu aruncati cu pietre :)

M I 2 Replies Last reply Răspunde Citează 17
        • M Deconectat
          mihai @julian_nica
          ultima editare de

@julian_nica bine ai venit! Multumim pentru detaliile din teren.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • I Deconectat
            Iulian @julian_nica
            ultima editare de

@julian_nica
            Mai fac acolo la Panciu șampania aia nasoală?

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • M Deconectat
              MARIVS @Iulian
              ultima editare de MARIVS

@Iulian Foarte relevanta aceasta intrebare pentru acest forum! :))

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
              • I Deconectat
                Iulian @MARIVS
                ultima editare de

@MARIVS
                Spargem gheata cu noii veniți!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • ncbN Deconectat
                  ncb
                  ultima editare de mihai

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 2 | Adjud-Sascut | Comparație la 2 luni | 15.09-22.11.2025 | UMB

SkyScraper Ro

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 2 | Adjud-Sascut | Comparație la 2 luni | 15.09-22.11.2025 | UMB
                  1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                  • A Deconectat
                    Azzl
                    ultima editare de mihai

Autostrada A7 Nod rutier Tisita. Descarcarea drumului le legătură in DN24 Tisita - Tecuci
                    Emilian Grigoras
                    nod Tisita

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                    • Duta CD Deconectat
                      Duta C
                      ultima editare de

Meserie!
                      Volum mare de muncă! Alții nu făceau față l!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • A Deconectat
                        Azzl
                        ultima editare de

A7 Lot 1 din Focșani - Bacău. Filmare de la Focșani Nord pana la Haret/VN
                        Filmare de la bord pe bucata de autostradă dintre Nodul rutier Focșani Nord si Haret in zona pasajului DJ204E. Bonus, stadiu lucrări in zona nodului de la Tisita, inclusiv relocarea DN2L și lucrarile pasajul autostrazii peste acest DN2L. Se poat observa si parte din stâlpii LEA deja montați sau care urmează sa fie montați.
                        Cu toate că mi-am dorit să parcurg și să filmez tot lotul 1, intre Focșani Nord si Domnesti Târgu, in zona Haret se lucra pe ambele fire la hidroizolația pasajului peste o vale și nu am putut trece
                        Descriere Emilian Grigoras

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                        • I Deconectat
                          ioan.velescu
                          ultima editare de

Salutare,
                          Recent am trecut pe A7, pe lotul 2 Ploiești - Buzău, unde am observat spațiul de servicii inaugurat. Pe sensul către Buzău, una dintre stațiile de încărcare pentru vehicule electrice afișează sigla Voltrelli și este colorată verde, dar nu am reușit să o folosesc.
                          Am contactat Voltrelli și mi-au spus că nu pot estima când stația va deveni operațională.
                          Mă gândesc să contactez Ministerul Transporturilor sau pe cei responsabili cu administrarea pentru a întreba când vor operaționaliza aceste stații.
                          Mă puteți îndruma unde să trimit această solicitare și în baza cărei legi să o formulez pentru a avea șanse reale de răspuns?
                          Mulțumesc anticipat!

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                          • A Deconectat
                            Azrael @Azzl
                            ultima editare de

@Azzl mai sunt 3 stâlpi de ridicat lângă dn2L pe sensul Panciu Tișița dintre care 2 in viitorul rond/CIC ...și unul până în podul A7, și mai e unul pe sensul opus, langa viitorul pod DN2L peste CF. Nu am văzut echipele Electromontaj azi in teren, cat se vedea din drum. Probabil nu mai încurcă UMB, și nu mai forjează urmând să termine conform planului. Și așa e o mocirlă in teren încât nu se putea efectiv lucra.

T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                            • T Deconectat
                              trismegistul @Azrael
                              ultima editare de

@Azrael Pe 24.11 se aude pe surse ca este termen de revenire pentru LEA de 400 KV, asa ca numai maine nu-i poimâine și treaba trebuie terminată.

• vancouverV Conectat
                                vancouver @ioan.velescu
                                ultima editare de vancouver

@ioan.velescu Legea 544/2001 privind accesul la informații. Cauta pe google dupa legea asta. Vezi apoi pe site-ul MT sau CNAIR unde sa trimiti cererea. Instituțiile publice sunt obligate să răspundă la solicitările de informații în scris, în termen de 10 zile.

Ca ideea insa te pot informa eu. Statiile sunt racordate la curent si teoretic functionale, dar practic nu a fost finalizata procedura de concesiune. Aceasta este in desfasurare pentru statiile de pe Ploiesti - Buzau. Nu cred ca ai cum sa grabesti sau influentezi aceasta procedura.

Railway fan. But motorways have to be done first!

• First post
                                  Last post