A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
-
Parcările pe lot 2 muzeu ca de obicei ? Că dacă n-au avut timp să se pregătească ...
-
Pare că se lucrează la sensul giratoriu Adjud Nord de pe DN2
-
@mihai Deci breteaua 6 are deja stratul de uzura. Nu cred ca durează pana vinerea viitoare ca sa fie gata și parapetul și semnalizarea orizontală. Toată săptămâna viitoare va fi soare și temperaturi de până la 20C.
-
^^ Parcarile de pe lotul Coni sunt gata inca din decembrie anul trecut. Statiile de incarcare electrice functioneaza, testat de noi in mai 2025.
Poze din 14.05.2025:
^ In cateva zile e gata si breteaua 6. Sub o saptamana.
Waze deja ruteaza pe noul tronson, google maps nu:
-
Erata cu parcarile: statiile electrice de pe lotul 2 inca nu pot fi folosite, pentru ca nu au fost concesionate. Licitatia se pare ca a fost lansata, deci urmeaza sa fie desemnata o firma in curand. Statiile sunt bransate la curent, totul este fizic pregatit.
-
@oneLess Pe lotul 2, proaspăt deschis este un singur spațiu de servicii cu parcare, toalete și stații de încărcat vehicule electrice. Am văzut că erau deschise ambele parcări, de pe ambele sensuri, cu mașini oprite acolo și toaletele păreau funcționale. Nu am oprit să mă conving, am văzut doar din viteza mașinii, când am trecut prin dreptul acestora la aproximativ o oră de la deschiderea lotului.
-
@Niros Da, sunt funcționale. Până vor fi concesionate serviciile de întreținere a spațiilor de servicii, se va ocupa de ele DRDP Buzău.
-
Zice si presa de deschidere, de ex. aici: