Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    2.2k Mesaje 85 Posters 672.0k Vizualizări 10 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Azzl
      ultima editare de Azzl

ARENA Constructiilor  /  sept. 9

A7 Pascani – Suceava: Contractul va fi semnat cand vor fi alocati bani – ARENA Constructiilor – stiri din constructii, investitii, preturi, locuinte, infrastructura

A7 Pascani – Suceava: Contractul va fi semnat cand vor fi alocati bani – ARENA Constructiilor – stiri din constructii, investitii, preturi, locuinte, infrastructura

A7 Pascani – Suceava: Contractul va fi semnat cand vor fi alocati bani

M-am referit ca. Pregatesc teren. Daca SAFE vine cu ce trebuie atunci presupun ca v-or fo bani. Pana atunci lucruri ce tin de logistica.

G 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • G Deconectat
        gruia88 @Azzl
        ultima editare de

@Azzl Am inteles , probabil e mai ok sa astepte semnarea pana cand au si finantare nu sa semneze si sa intarzie OIL de exemplu .

Ideea este aceste desemnari au termen de expirare ? adica daca nu se obtine finantare in 2-3 ani se reia procesul de licitatie de la inceput ?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • M Conectat
          mihai
          ultima editare de

Descărcare trafic la km 47 din A7 Ploiești-Buzău Lot 2 LIVE
          1 Reply Last reply Răspunde Citează 10
          • M Conectat
            mihai
            ultima editare de

Nod rutier cu DN2, Buzău Vest. Încărcare trafic pe A7 Ploiești-Buzău Lot 2 LIVE
            daniel22_22D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 11
            • O Deconectat
              oneLess
              ultima editare de oneLess

Parcările pe lot 2 muzeu ca de obicei ? Că dacă n-au avut timp să se pregătească ...

N 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • S Deconectat
                snake69fast
                ultima editare de

Pare că se lucrează la sensul giratoriu Adjud Nord de pe DN2

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                • daniel22_22D Conectat
                  daniel22_22 @mihai
                  ultima editare de

@mihai Deci breteaua 6 are deja stratul de uzura. Nu cred ca durează pana vinerea viitoare ca sa fie gata și parapetul și semnalizarea orizontală. Toată săptămâna viitoare va fi soare și temperaturi de până la 20C.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                  • vancouverV Conectat
                    vancouver
                    ultima editare de vancouver

^^ Parcarile de pe lotul Coni sunt gata inca din decembrie anul trecut. Statiile de incarcare electrice functioneaza, testat de noi in mai 2025.

Poze din 14.05.2025:

WhatsApp Bild 2025-05-13 um 22.34.37_935db03e.jpg

WhatsApp Bild 2025-05-13 um 22.34.38_f1302388.jpg

WhatsApp Bild 2025-05-13 um 22.34.37_0ac58d86.jpg

WhatsApp Bild 2025-05-13 um 22.34.38_76cc7374.jpg

^ In cateva zile e gata si breteaua 6. Sub o saptamana.

Waze deja ruteaza pe noul tronson, google maps nu:

waze buzau.png

Railway fan. But motorways have to be done first!

• vancouverV Conectat
                      vancouver
                      ultima editare de vancouver

Erata cu parcarile: statiile electrice de pe lotul 2 inca nu pot fi folosite, pentru ca nu au fost concesionate. Licitatia se pare ca a fost lansata, deci urmeaza sa fie desemnata o firma in curand. Statiile sunt bransate la curent, totul este fizic pregatit.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                      • N Deconectat
                        Niros @oneLess
                        ultima editare de

@oneLess Pe lotul 2, proaspăt deschis este un singur spațiu de servicii cu parcare, toalete și stații de încărcat vehicule electrice. Am văzut că erau deschise ambele parcări, de pe ambele sensuri, cu mașini oprite acolo și toaletele păreau funcționale. Nu am oprit să mă conving, am văzut doar din viteza mașinii, când am trecut prin dreptul acestora la aproximativ o oră de la deschiderea lotului.

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • S Deconectat
                          spooky @Niros
                          ultima editare de

@Niros Da, sunt funcționale. Până vor fi concesionate serviciile de întreținere a spațiilor de servicii, se va ocupa de ele DRDP Buzău.

• vancouverV Conectat
                            vancouver
                            ultima editare de

Zice si presa de deschidere, de ex. aici:

Redacția  /  oct. 17  /  Infrastructură

VIDEO Autostrada Moldovei A7 Ploiești - Buzău. Lotul 2 Mizil - Pietroasele a fost dat în circulație vineri / Lotul 3 Pietroasele-Buzău, gata la sfârşit de noiembrie, potrivit ministrului...

VIDEO Autostrada Moldovei A7 Ploiești - Buzău. Lotul 2 Mizil - Pietroasele a fost dat în circulație vineri / Lotul 3 Pietroasele-Buzău, gata la sfârşit de noiembrie, potrivit ministrului...

Lotul 2 Mizil - Pietroasele, componentă a Autostrăzii Ploieşti - Buzău (A7), a fost dat vineri în circulaţie, iar odată cu finalizarea lotului 3

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                            • T Deconectat
                              trismegistul @anducst
                              ultima editare de

@anducst De ce te miră? Pistol este un individ care nu acceptă deloc criticile, se vede și în clipul făcut de ministrul Șerban la volan cu Pistol pe bancheta din spate ca la dubă, dând socoteală. Nu îi place deloc și i-ar fi dat block și lui Șerban :))

• T Deconectat
                                trismegistul @Azzl
                                ultima editare de

@Azzl ce treaba au băieții ăia adunați cu furca și aruncați pe un lot de autostradă a cărui lungime nici măcar nu o știu? Nu au nici un merit dar au șoriciul gros, e unul în costum cu mustața parcă e “dealer” de cai.

A M 2 Replies Last reply Răspunde Citează 0
                                • A Deconectat
                                  Azzl @trismegistul
                                  ultima editare de

@trismegistul mie mi-a placut regia marca - SAHIA FILM

• S Deconectat
                                    sergiuantal05
                                    ultima editare de

Cei care ati circulat pe maretul lot 2, cum regasiti calitatea lucrarii? Ma refer in special la trambulinele de la podete

R daniel22_22D 2 Replies Last reply Răspunde Citează 1
                                    • R Deconectat
                                      Romulus @sergiuantal05
                                      ultima editare de

@sergiuantal05 mi se par in regula, nu pot sa zic insesizabile dar e mai mult decat acceptabila situatia lor. Nu se compara cu cele dintre Buzau si Focsani pe unde am circulat Luni pe 13. Si eu eram speriat dupa ce am vazut filmarea de joi seara a lui Scriosteanu. Mentionez ca nu am cine stie ce masina (un Corsa E din 2018).

Mult praf pe sosea, probabil ca se va duce la prima ploaie avand si circulatie pe sosea.

• M Deconectat
                                        manu @trismegistul
                                        ultima editare de manu

@trismegistul respectivul e proaspat intrat in politica, senator de Iasi (PSD) deci teoretic reprezinta peste 100k de ieseni. Iar ca "meserie" e rectorul Universitatii Tehnice din Iasi. Trebuia sa vina in salopeta sau sa-si dea jos mustata ? 🙂
                                        Nu am cum sa fiu fanul acestui ministru al transporturilor dar nu e ca si cum nu au exagerat cu panglici sau conferinta de presa. O vizita la fata locului si o postare pe FB pentru a marca momentul mi se pare decent. Pana la urma politica e mult despre PR, asta e.

• daniel22_22D Conectat
                                          daniel22_22 @sergiuantal05
                                          ultima editare de daniel22_22

@sergiuantal05 : Am făcut azi o plimbare cu un Logan. Se vede ca e lot nou. O singura data mi s-a zguduit mașina mai tare, chiar spre finalul lotului spre Buzău. Dar nu la celebrul km38, cred ca era un podeț. În rest e fain. Mi-a plăcut ca deschiseseră spațiile de servicii dar cred ca era cam neoficial. Două cife si vreo 6 muncitori încă turnau ceva la ieșirea din spatiul de servicii spre Buzău, iar pe sensul opus montau parapet la intrarea în spațiu.
                                          Destul de mult trafic prin Stalpu și pe cei 5 km de pe DN1B. Localnicii din Stalpu cred ca sunt și ei mirați de ce trafic le-a năvălit prin sat. Din fericire e doar pentru câteva zile.

• vancouverV Conectat
                                            vancouver
                                            ultima editare de

Cineva care a filmat:

Autostrada A7 Spataru-Mizil deschisa! De la Spataru la Mizil, drum complet in 17 minute!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                                            • First post
                                              Last post