A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Cele două loturi UMB pe care le așteptăm anul acesta au depășit pragul de 50%.
Având în vedere că raportările sunt, de obicei, cu 1–2 luni întârziere, cred că sunt șanse aproape de 100% ca tronsonul București–Adjud să fie finalizat în acest an.
Ca opinie personală, cred că există șanse — chiar dacă mici — și pentru finalizarea lotului 3.Focșani–Bacău
- Lot 1: 53%
- Lot 2: 52%
- Lot 3: 30%
Bacău–Pașcani
- Lot 1: 33%
- Lot 2: 30%
- Lot 3: 32%
-
Două mine antitanc, descoperite pe șantierul autostrăzii A7
-
Pe bucata de lot de la Nurol, in continuarea podului de la Bz, pe care speram sa o termine in timp util, va trebui cumva si receptie pentru darea in circulatie? Ca inteleg ca in cateva zile se face receptia la pod, deci s-ar putea da drumul la circulatie acolo...
-
@vancouver ce mai știm despre lucrările la pasajul km38 al A7, lotul 2 Coni-Trace?
-
@WSrc1 nu este nevoie sa intrebi asa ceva. Asta e menirea noastra si a forumului: cum avem ceva nou, cum transmitem tuturor.
-
Oare se redeschide pana la Mizil saptamana asta?
-
-
Superbă faza cu caprele
-
Sunt curios, în momentul în care, la sfârșitul anului, vom avea o porțiune semnificativă de autostradă fără întreruperi București–Adjud, de exemplu — cam ce procent din traficul de pe DN se va muta pe autostradă.
-
@mihai
Am intalnit in cariera mea cateva situatii de felul asta, acum vreo 6-7 ani mi-a trecut moartea razant pe la ureche. ! 20181119_203643.jpg
Daca era cu 1 minute mai tarziu in locul unde era surubul ala care a crapat azi nu mai eram. Surubul vine de la o pompa de apa de incendiu de cca 2.5 MW . Cateva minute inainte am trecut pe langa ea si facea un zgomot ciudat , m-am uitat sa vad de unde vine zgomotul. Am iesit afara din containerul in care era sa le spun operatorilor prin radio sa opreasca pompa; Nu am iesit bine ca surubul ala a crapat si a plecat ca un proiectil trecand prin aparatorarea de cuplaj, prin peretii containerului si sa oprit intr-o structura la cativa metri de mine.