Rutier București - Ilfov
-
Ce soluție ați vedea la Greenfield, în afară de drumul prin pădure? Edit: am postat într-un loc greșit, scuze, dacă se poate muta.
-
Dupa parerea mea discutia e penibila. Evident ca trebuie facut / largit drumul prin padure. Si daca ne doare de copaci, pentru fiecare copac taiat putem planta 10 - sa zicem in lungul DN2 intre Buzau si Urziceni, unde deseori iarna sunt probleme mari si e necesara o liziera.
-
-
Pasaj Basarab recepție:
-
-
-
-
-
-
Bani de unde? Visează si Ciucu cai verzi pe pereți!
-
Nu e vorba doar de bani. Drumul asta era planificat sa fie ca radialele actuale de care se vorbeste, 2 benzi pe sens, pista de biciclete, chiar si un scuar pe mijloc pretabil pe viitor pentru un tren suburban la unele din ele, nu la asta. Din cate stiu s-a construit o gramada intre timp, cand a aparut ideea era mai mult camp gol, acum nu mai e loc decat poate de o strada chinuita si serpuita cu o banda pe sens si trotuare de 50 cm, cum fac primarii prin cartiere, un soi de Amilcar mai sarac.
Si da, e si problema de bani, ca terenul din camp era ieftin ca braga, acum e scump si s-ar putea sa fie nevoie sa demoleze si cateva case de pe drum.
-
Pasaj rutier Petricani peste CF 800. Sper sa nu se repete imbecilitatea de la Drajna si Pipera, unde au lasat sa functioneze si vechile bariere sub noile pasaje. Adica sper ca exista macar un neuron undeva care sa gandeasca pro feroviar in creierul oamenilor care fac proiecte pe rutier. Pana acum nu a fost cazul!
-
@vancouver Cine să gândească?