Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A13 Sibiu-Brașov-Bacău

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    83 Mesaje 17 Posters 10.7k Vizualizări 2 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

@Allucard54-96 nici eu nu sunt 100% la curent cu situatia de pe A13, dar din ce imi aduc aminte:

• pe lotul 3 autorizatia din 15.11.2024 este pentru ”Etapa 1”, si cuprinde lucrari de 1,28 miliarde lei din totalul de 1,77 miliarde lei cat este contractul
      • pe loturile 2 si 4 autorizatiile sunt pentru o parte si mai mica din valoarea fiecarui lot

Intr-adevar lucrarile autorizate acopera cea mai mare parte a contractului, dar inca exista parti neautorizate. Cel putin asa stiu eu.

Railway fan. But motorways have to be done first!

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • A Deconectat
        Allucard54-96 @vancouver
        ultima editare de

@vancouver multumesc tare mult de info !

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
        • A Deconectat
          Allucard54-96
          ultima editare de

Salutare prieteni, am o intrebare. Aud in stiri ca autostrazile sunt foarte importante pentru logistica in cazul unui razboi. Inteleg ca urmeaza investitii serioase in autostrazi pentru a avea capacitatea de a muta rapid capacitati militare. Pe hartie imi suna bine toate lucrurile astea, dar nu inteleg altceva, mereu in logica unui razboi liniile de aprovizionare sunt primele vizate.

Ma intreb daca noi cheltuim foarte multi bani pentru a construi autostrazi, cat e de greu pentru un potential adversar (sa zicem rusia) sa distruga un pod sau un viaduct, astfel eforturile sa fie distruse intr-un timp foarte scurt?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • First post
            Last post