Lucrări de reabilitare sau construcție căi ferate
-
-
-
Varadia unde era cetatea:
-
reabilitare Bucuresti - Pitesti:
-
-
doar mie imi par peroanele cam incarcate / aglometare cu acei stalpi de sustinere a cablului electric? peronul dintre liniile 4 si 5 arata mult mai liber si aerisit.
oricum ma bucur ca se face reabilitarea dar cred ca putea sa arate si mai bine.
-
8,7 km reabilitati in 37 de zile de la 50 la 120 km/h cu 25 milioane lei. Sigur nu e vreo greseala in articol?
Pe M100 intre Bucuresti si Craiova.
-
@vancouver “ Lucrările prevăzute includ: demontarea şi refacerea suprastructurii căii ferate pe o distanţă de 8,7 km; utilizarea de materiale de cale noi (şină, traverse, aparate de cale, material mărunt de cale); realizarea căii fără joante şi modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată, potrivit sursei citate.”
In 37 de zile nu e timp nici de organizare de santier -
Aia zic si eu. Poate au uitat un zero si sunt 370 de zile, adica un an si un week-end.
-
S-a terminat telenovela zonei Mintia-Branisca. Din 11.11 trenurile vor circula pe noua varianta de viteza. Ramâne ultima reduta intre Arad si Deva: tunelul de pe lotul Aktor (tunelurile de fapt, e o serie acolo de mici tuneluri si polate, pe langa tunelul mare).
-
În sfârșit.......la aktor parca sunt aprobate noile lucrări....cred ca mai durează o viata
-