Lucrări de reabilitare sau construcție căi ferate
-
-
De la noul mers avem teoretic 2 trenuri trasate cu 160 pe aici: IC-ul 521/522 si o Coradie. Adica intre Arad si Varadia. Aici ar fi interesante niste filmari din spatele trenului. Aerian nu mai este nimic nou de vazut.
-
-
Pe tronsonul ăsta ,probabil sunt în grevă!
-
-
-
-
-
-
Varadia unde era cetatea:
-
reabilitare Bucuresti - Pitesti:
-
-
doar mie imi par peroanele cam incarcate / aglometare cu acei stalpi de sustinere a cablului electric? peronul dintre liniile 4 si 5 arata mult mai liber si aerisit.
oricum ma bucur ca se face reabilitarea dar cred ca putea sa arate si mai bine.
-
8,7 km reabilitati in 37 de zile de la 50 la 120 km/h cu 25 milioane lei. Sigur nu e vreo greseala in articol?
Pe M100 intre Bucuresti si Craiova.
-
@vancouver “ Lucrările prevăzute includ: demontarea şi refacerea suprastructurii căii ferate pe o distanţă de 8,7 km; utilizarea de materiale de cale noi (şină, traverse, aparate de cale, material mărunt de cale); realizarea căii fără joante şi modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată, potrivit sursei citate.”
In 37 de zile nu e timp nici de organizare de santier -
Aia zic si eu. Poate au uitat un zero si sunt 370 de zile, adica un an si un week-end.
-
S-a terminat telenovela zonei Mintia-Branisca. Din 11.11 trenurile vor circula pe noua varianta de viteza. Ramâne ultima reduta intre Arad si Deva: tunelul de pe lotul Aktor (tunelurile de fapt, e o serie acolo de mici tuneluri si polate, pe langa tunelul mare).
-
În sfârșit.......la aktor parca sunt aprobate noile lucrări....cred ca mai durează o viata
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare
A fost eliberată autorizația de demolare pentru gara Lugoj