Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    2.0k Mesaje 74 Posters 624.1k Vizualizări 10 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • P Deconectat
      PaulS
      ultima editare de PaulS

AUTOSTRADA A7 Bacău - Pașcani | Loturi 1+2+3 77.38 km | Stadiu lucrări 23.09.2025
      Raducu P Drum

AUTOSTRADA A7 Bacău - Pașcani | Loturi 1+2+3 77.38 km | Stadiu lucrări 23.09.2025
      H 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
      • H Deconectat
        hummingbird @PaulS
        ultima editare de

@PaulS fezabil pana la Sabaoani pentru august 2026..lotul 3 din păcate s-a mutat prin tribunale

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
        • P Deconectat
          PaulS @hummingbird
          ultima editare de

@hummingbird Imi e greu sa mai am pareri despre acest constructor in ultima perioada.
          La inceput de an nu aveam nici o emotie ca nu o sa fie gata 3 loturi de pe A7, cel putin 1 lot din A3, DX12 si DX6 .
          Acum, pe final de septembrie sper macar sa finalizeze primele 2 loturi de pe A7, la restul loturilor nu prea am mari sperante la partea de structuri.

H 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • H Deconectat
            hummingbird @PaulS
            ultima editare de

Ce părere aveti despre termenele de execuție oferite de beneficiar? Pe PiSi 5 s-au oferit 48 luni, pe loturile A7 maxim 30 luni, iar gradul de dificultate la unele loturi A7 se apropie sau chiar egalează lotul Webuild. De asemenea, stau și ma gândesc ca Porr au la dispozitie 44 luni de execuție la tunelul lor, iar toată lumea așteaptă de la UMB sa termine la Holdea în 2026 (termen de execuție 34 luni, cu toate ca au tunel mai lat și mai lung de executat)

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • P Deconectat
              PaulS @hummingbird
              ultima editare de PaulS

@hummingbird Eu cred ca cei de la UMB au stiut cand au licitat de aceste termene, nu cred ca au fost obligati sa ia asa multe contracte la 80% din valoarea lor.
              Nu cred ca se poate compara A1 cu A7, sunt prea multe diferente sa fie bagate in aceeasi oala.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • P Deconectat
                PaulS
                ultima editare de

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Lucrări zona Garoafa | Stadiu la 23.09.2025 | UMB
                SkyScraper Ro

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Lucrări zona Garoafa | Stadiu la 23.09.2025 | UMB
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                • vancouverV Conectat
                  vancouver
                  ultima editare de

Scriu aici legat de spam-uri. Am rugamintea sa nu mai postati raspunsuri gen "Spam alert" in subiectele create de spam-eri. Doar le faceti mai vizibile si le mentineti in atentie. Le sterg eu sau mihai cand le vedem.

Railway fan. But motorways have to be done first!

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                  • D Deconectat
                    DoubleOG @vancouver
                    ultima editare de

@vancouver vad ca NodeBB are sistem de report, doar ca ma induce in eroare acel Flag this post. Mai degraba Report this post.

• D Deconectat
                      DoubleOG
                      ultima editare de DoubleOG

Ilie Bolojan in conferinta de presa spune ca Pascani - Siret si Pascani - Iasi - Ungheni intra in programul SAFE (care costa in jur de 3 miliarde de euro). Deci din punctul lor de vedere, se poate finanta complet.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • O Conectat
                        oneLess
                        ultima editare de oneLess

^ intră = se propune pentru a fi ... ,
                        a se aproba și finanța de UE rămâne doar o chestiune măruntă !

• P Deconectat
                          PaulS
                          ultima editare de PaulS

Acest lot e la 80% , lot care inca nu are o mare parte din poduri suprabetonate iar lotul 3 din A7 PL-BZ e abia la 79% . #taraluipapuravoda
                          Cristian Pistol
                          Imagini de pe șantierul lotului 1 al autostrăzii Focșani - Bacău, parte a #A7!
                          Pe cei aproximativ 36 km ai lotului Focșani-Domnești Târg constructorul român (UMB Spedition) este mobilizat cu 1.500 de muncitori și 425 de utilaje și până acum a așternut deja asfalt pe circa 28 km.
                          Stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 80 %, iar dacă ritmul se menține, circulația pe acest lot va fi deschisă până la finalul anului (2025).
                          Valoarea contractului pentru construcția acestui lot al A7 este de 2,3 miliarde lei (fără TVA) iar sursa de finanțare este asigurată prin PNRR.

2.5K views · 51 reactions | Imagini de pe șantierul lotului 1 al...

2.5K views · 51 reactions | Imagini de pe șantierul lotului 1 al...

Imagini de pe șantierul lotului 1 al autostrăzii Focșani - Bacău, parte a #A7! Pe cei aproximativ 36 km ai lotului Focșani-Domnești Târg constructorul român (UMB Spedition) este mobilizat cu 1.500...

• vancouverV Conectat
                            vancouver
                            ultima editare de vancouver

Lot 2 forever in ... work.

Anemona Andone  /  sept. 24  /  Investiţii

Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Recepția lotului 2 ar putea începe în perioada 13 - 17 octombrie - surse CNAIR - Economica.net

Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Recepția lotului 2 ar putea începe în perioada 13 - 17 octombrie - surse CNAIR - Economica.net

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intenționează să convoace în perioada 13 - 17 octombrie comisia de recepție pe lotul 2 Mizil - Pietroasele (28,35 km) din Autostrada A7 Ploiești - Buzău, au spus pentru ECONOMICA.NET surse oficiale. Amintim că, deși este realizat...

13 - 17 octombrie comisia de recepție pe lotul 2 Mizil - Pietroasele

PS. Cred ca incepe sa se cunoasca presiunea publica. La care am contribuit si noi cu comunicatul si presa cu diverse articole, si acel deputat de Buzau, chiar daca nu s-a informat si nu a fost in stare sa se uite si sub autostrada. Nu-i lasati. Bombardati toate postarile CNAIR, Scriosteanu, Serban pe facebook cu intrebari legate lotul 2. Pur si simplu fara presiune oamenii astia se culca pe o ureche si nu fac nimic!

Si chiar si asa e tupeu maxim sa convoace comisia de receptie pe 13-17 octombrie. Comisia trebuie convocata acum, maine. Se poate receptiona tot lotul, fara podul minune. Si atunci pe 13-17 octombrie nu mai trebuie 5 zile sa faca receptia, suficient 1 ora sa vada podul. Si chiar si la pod sunt elemente care se pot verifica de acum: asfaltul, rosturile, parapetii etc, adica tot ce este sus pe pod.

Eventual la receptia de pe 17.10 o sa se trezeasca ca asfaltul nu e rugos sau plan si o sa mai dureze 3 luni sa scoata luciul de pe asfalt, cum au facut cu A10 lot3 acum ceva ani. Sa nu fie patinoar !

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                            • M Deconectat
                              marius.firtonea
                              ultima editare de

Cum mama naibii sa filmezi 480p in 2025? La astia nu le e putin rusine?

• First post
                                Last post