Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    1.4k Mesaje 48 Posters 519.9k Vizualizări 9 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • P Deconectat
      PaulS @daniel22_22
      ultima editare de

@daniel22_22 Foarte buna explicatia.
      Ma bucur cand vad ca mai sunt si oameni care chiar scriu informatii folositoare nu doar multa gargara.

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • D Deconectat
        daniel22_22
        ultima editare de

Încă un comentariu (util, cred) legat de prelungirea PNRR cu 18 luni: Rezoluția votată în PE nu se referă la prelungirea termenului de finalizare a întreg PNRR.
        PE cere Comisiei prelungirea cu 18 luni a termenului de finalizare a proiectelor mature (deci se va analiza maturitatea proiect cu proiect) doar pentru componentele ale căror jaloane s-au îndeplinit în proporție de 70%.
        Deci dacă jaloanele aferente C4 (care ne doare pe noi pe acest forum) nu sunt îndeplinite 70% nu se face nici o analiză de maturitate a proiectelor și nu se prelungește nimic.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • M Conectat
          mihai
          ultima editare de

Interesanta filmarea lui Raducu de pe Focsani - Bacau.

Cateva observatii:

• La 0:59 se observa la vest de DN2 ca s-a inceput lucrul la devierea DN2 in vederea construirii pasajului peste A7, probabil cea mai intarziata lucrare de pe Lot 1
          • inca destul de multe LEA care le stau in cale (Nod Tisita, Nod Adjud etc.) Sper ca Electrica sa nu fie iar motivul pentru care se amana finalizarea lucrarilor.
          • foarte multe structuri in asteptarea placii de suprabetonare. Aici se vede lipsa de fierar-betonisti. Dar inca este timp de finalizare in 2025, cel putin pe Focsani - Adjud Nord
          • interesanta strategia asfaltarii inca de acum pe loturi care n-au nicio sansa de finalizare in 2025, precum Racaciuni - Bacau. Pe acest lot sunt doua viaducte lungi, la Cleja (piloti forati finalizati) si Nicolae Balcescu (piloti forati finalizati + cateva radiere), care, in conditiile numarului limitat de fierar-betonisti disponibili nu au sanse de finalizare in 2025. Cu toate acestea pe lot sunt deja cateva sectiuni asfaltate, inclusiv cu rigole de acostament.
          • judecand dupa mobilizarea din teren cred ca e posibil sa avem o deshidere in 2025 de la Focsani la Racaciuni
          1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
          • M Conectat
            mihai @daniel22_22
            ultima editare de

@daniel22_22 foarte utille explicatiile. Multumim!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • F Deconectat
              fulgernc @PaulS
              ultima editare de

@PaulS
              Și eu mă bucur. Ptr că dacă unii srau să analizeze pot observa mizeria aruncată constant în acești ani. Dinspre ...știm noi cine.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • P Deconectat
                PaulS @fulgernc
                ultima editare de

@fulgernc Oare ai putea sa nu tot faci trimiteri cu fiecare ocazie catre cei de la PUM ?
                Cred ca si acolo cat si aici poti sa gasesti informatii utile.

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • F Deconectat
                  fulgernc @PaulS
                  ultima editare de

@PaulS
                  Caută acronimul PUM la mine în comentariu. E precum acuzațiile aduse pe un nu știu ce forum.

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • P Deconectat
                    PaulS @fulgernc
                    ultima editare de

@fulgernc Ok, imi cer scuze, nu ai scris de PUM dar la cine te refereai ?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                    • P Deconectat
                      PaulS
                      ultima editare de

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 2, Filmare Integrală, UMB [11.07.2025] [Ep. 13 - 52%]
                      Ștef

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 2, Filmare Integrală, UMB [11.07.2025] [Ep. 13 - 52%]
                      1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                      • vancouverV Deconectat
                        vancouver @rocklee
                        ultima editare de vancouver

@rocklee a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

Bună ziua.....am o rugăminte pentru cei cunoscătorii
                        Vreu sa ma lămurească cineva...care este situația celor trei pasaje ...de pe lotul coni ...si care este termenul pe cand se va da drumul....
                        Vreau sa fac un drum de la Simeria București.Focsani. și vreun să merg doar pe autostrada....

@rocklee iti recomand să faci drumul Simeria-București-Focșani în decembrie dacă vrei să mergi doar pe autostradă de la București la Focșani. Sau în 2033, dacă vrei să mergi de la Simeria direct numai pe autostradă până la Focșani.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                        • First post
                          Last post