A6, DEx12 autostrăzi și drumuri express Oltenia
-
Drum Expres DEx12 Craiova - Pitesti Tronson 4 Nod rutier 2 M 25.06.2025
-
Saptamana viitoare are loc receptia lucrarilor la pasajul DX12 peste centura Craiovei si a parcarilor de pe lotul 1, ceea ce va duce la finalizarea receptiei pe intreg lotul.
La capatul de la Pitesti, receptia lotului 4 este prevazuta pentru perioada 23-25 iulie.
-
@mihai Cred că sunt în săptămâna de pauză și lucrează doar contractori.
Sunt pe ultima sută de metri. Eu zic că e realist să termine într-o lună, așa cum e programat. -
Sapt de pauza este sapt. viitoare la UMB.
-
Poate fac un efort și deschid sensul de circulație blocat că încep stranierii sa se întoarcă acasă de la 1 iulie.
Daca nu, sa le fie rusinica. -
Este o mizerie ca nu dau drumul prin santier la 4 benzi. Limitarea de viteza poate fi si la 60 la ora, important este sa fie 2 benzi pe sens, la fel ca restul autostrazii si automat nu mai apar ambuteiajele.
E ELEMENTAR si NU INTELEG ce puii mei nu inteleg nici UMB si nici CNAIR acest principiu elementar.
- capacitate 1 banda drum tip DN 1+1: 1800-1900 veh / ora
- capacitate 2 benzi drum tip autostrada sau DX 2+2: 3600-3800 veh / ora
- capacitate punct de ingustare de la 2 la 1 benzi: 1400-1650 veh / ora daca nu se creeaza ambuteiaj
- capacitate punct de ingustare de la 2 la 1 benzi dupa ce s-a creat ambuteiaj (se adauga viteza mica drept cauza a reducerii fluxului): 1100-1300 veh / ora (atentie, 1300 numai daca se face regula fermoarului, civilizat. Altfel daca unii nu lasa, atunci manevra asta de a nu lasa reduce inca si mai mult capacitatea spre minimul de 1100, din cauza ca pe banda celui care nu a putut sa intre se ajunge la oprire pe loc - cel care ulterior il lasa totusi pe cel "nelasat" din prima trebuie si el sa reduca mult sau sa se opreasca scurt; si asa se ajunge pe ambele benzi la stop-and-go, in loc de un avans cursiv cu 20-30 km/h pe ambele benzi cu intercalare usoara nefortata fix acolo unde este punctul in care se termina o banda).
ce-o fi asa greu de inteles?
-
+90% Finalizat
️ DEx12 Drum Expres Craiova (Albota) - Pitesti (A1). Tronson 4 UMB 29.06.25
BabaDog
-
[29.06.2025] Nod Rutier A1 - Drum Express Craiova - Pitesti [DEx12] Lot 4 #UMB
De sus cu Vlad
-
Yo Carmen
Premiera are loc pe 30.06.2025, 08:00
-
Au deschis traficul pe A1, din câte se vede.
Nu cred că mai au cum să rateze deschiderea completă a lotului 4 în luna iulie. -
am trecut duminica pe acolo si era deschisa A1 pe doua benzi fiecare sens .....
speram ca in curand sa deschida si sa se termine si acest nod si DX .....