A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
-
-
Ups, mai au un pic de lucru la bretelele spre Budeasa.
filmare de la @SergiuPnt
-
peste 110 m galeria stanga
aprox 50m galeria dreapta
-
^^ cred ca e acelasi lucru, dar de la Cristian Pistol, director CNAIR:
-
-
DRDP Craiova :
Astăzi, 1 mai, aproximativ 500 de persoane şi 125 de utilaje și autovehicule sunt angrenate în cadrul lucrărilor de pe Secțiunea 3, Cornetu-Tigveni, Autostrada Sibiu- Pitești.
În perioada imediat următoare vor începe lucrările la cel mai mare ecoduct, cel de peste peste DN7, râul Olt și calea ferată, având o lungime totală de 300 m și o lățime de 100 m. Acesta va fi acoperit cu pământ și se va planta vegetație, inclusiv copaci, pentru a reproduce cât mai aproape mediul natural al animalelor.
-
@PaulS a spus în A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București:
După 1 an! Autostrada A1 Lugoj - Deva | Lot 2E Margina - Holdea | Stadiu lucrări 27.04.2025 #umb
frameD Future PRODUCTIONS
@mike_us Uite aici "optimismul" comparatiei dupa 1 an de zile de pe lotul celor de la UMB
Progresul din ultimele luni chiar e bun. Deja, pe una dintre galerii s-au forat peste 100 de metri.
Nu e deloc un lot simplu și nici nu se lucrează de un an — nici acum nu au autorizația de construire completă.
Și să nu uităm că anul trecut a fost un vârf al lucrărilor în România, iar anul acesta la fel. Nu se poate recupera peste noapte ceea ce nu s-a făcut în 20 de ani.
Dar sunt convins că, până la sfârșitul anului, vom vedea un progres semnificativ și pe acest lot. După ce ani de zile a stat neatins, măcar acum știm că, în aproximativ doi ani, se va putea circula pe aici.
Adăugând la asta loturile 4 și 5, cred că putem fi optimiști — și nu doar în ghilimele. -
@mike_us Eu cred ca se poate face treaba mai buna, sunt si alte firme care ar fi lucrat pe acest lot dar nu sunt firmele de casa.
Dar, in cazul actual, nu prea avem ce sa facem, e bine ca e o firma romaneasca care a crescut asa de mult si in urmatorii ani, daca o sa fie bani mai multi la buget, probabil o sa angajeze si mai multi oameni. -
@PaulS au licitat ei, Aktor și alte 3-4 firme turcesti. Ma îndoiesc ca s-ar fi mișcat mai repede