A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Nu cred că Sabaoani-Mogosesti este pentru anul asta.
-
Sursa Bacau.Net-Pod Filipesti
Au aparut si bordurile.
-
-
-
Am crezut ca le termina intr-o saptamana, dupa "normarea" facut la Cleja.
Si au facut asa cum si-au propus.
Impresionant.L.E. vad ca bretelele de iesire si intrare nu au banda de urgenta ci doar acostament gen DEx12, o sa fie belea daca i se strica masina (sau camionul) unuia pe acolo, tot sensul autostrazii va fi blocat.
-
-
-
-
Dacă văd bine, la Cleja un sens este complet gata, iar camioanele par să facă testele statice de încărcare.
Pe celălalt sens se mai lucrează doar punctual, la două rosturi de dilatație. La Bălcescu deja e „șantier părăsit”.Cu o săptămână înainte de termen, se pare că acel „va fi gata doar un sens” n-a îmbătrânit prea bine. Eu zic: bravo, UMB!
-
Acest mesaj a fost șters! -
La nord de Bacău mai este destul de mult de lucru. Nu știu dacă vor păstra ritmul de acum. Să vedem și cu banii cum va fi....Am putea avea Săbăoani in octombrie, noiembrie în varianta optimistă.
-
Camioanele alea de pe podul de la Cleja or fi încărcate sau sunt fake ? @leo-ph : ce zic băieții de dincolo?
-
Camioanele alea de pe podul de la Cleja or fi încărcate sau sunt fake ? @leo-ph : ce zic băieții de dincolo?
Ce să zică, după ce s-au prăbușit podul peste Buzău, pasajul Cleja etc pentru că au fost făcute prea repede acum cedează și terasamentul la Bacău Nord despre care încă se mai speră că nu va fi gata la timp

Totodată intervenția Nurol lpe A7 a terasamente este trecută la strict secret, subiect interzis etc....

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare