DX14+A14 - Autostrada Nordului Satu Mare - Baia Mare – Dej - Suceava
-
De la devizul uriaș de 540 de milioane de euro, lăsat de fosta administrație, am găsit singura soluție realistă: realizarea variantei ocolitoare în două etape, în half-profile. Prima etapă ar costa în jur de 160 de milioane de euro, cu tot cu TVA. Asta a făcut posibilă finanțarea acestei investiții și a scos-o din „sertarul cu desene”. Deși mare parte din finanțare e acoperită de fonduri europene, Consiliul Județean Suceava vine cu o contribuție proprie de 20% din valoarea totală a investiției, aceeași sumă care trebuie susținută din fonduri guvernamentale”, a mai declarat Șoldan.Aparent a iesit fum alb la 160 milioane.
-
-
Guvernul a aprobat, joi, indicatorii economici ai proiectului, cu un deviz actualizat de aproximativ 160 de milioane de euro, TVA inclus.
-
Ce sa zic, felicitari ca s-a tinut de capul tuturor sa-i iasa.
Acum sa vedem si ce o sa fie, probabil o grozavie. -
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat, marți, la finalul ședinței extraordinare a CJ Suceava o „veste extraordinară” pentru județ: publicarea în licitație a proiectului variantei ocolitoare Gura Humorului, investiție de aproximativ 160 milioane euro. -
-
@Emeric a spus în DX14+A14 - Autostrada Nordului Satu Mare - Baia Mare – Dej - Suceava:
A fost scoasa in licitatie Varianta Ocolitoare Baia Mare.
E cumva pe profil de drum expres cel putin?
Mi-e greata de centura Craiovei, e la nivel de 1+1 si e groaznic traficul pentru ca se varsa pe ea tot DEx12.
-
@JohnDoe Aici ai profilul drumului.

-
-
@vancouver Pentru turismul in Bucovina A14 trebuie sa plece din A7, nu din tufele de la iesirea din Suceava spre Honolulu.
Gheorghe Șoldan, la finalul ședinței CJ Suceava: Am o veste extraordinară. Varianta ocolitoare Gura Humorului intră în licitație