A0 centura București la nivel de autostradă
-
@vancouver Sincer, la DN2 mă așteptam să termine deja.
A durat mult de când au dat drumul la circulație pe sistemul provizoriu.
Estimarea mea de atunci a fost clar foarte greșită. -
Pe 20 octombrie se da in trafic tot lotul chinezilor (in ~ 3 saptamani - in funcție ce rezultatul etapei de recepție) - spune Scriosteanu pe fb langa un filmulet!! De saptamana viitoare, pe la sfarsit deschid pasajul DN3.
le:
-
@Azrael Zice ca "se poate da in trafic" pe 20 octombrie. Dupa parerea mea sunt absolut zero sanse sa urce traficul DN3 pe pasaj la sfarsitul saptamanii viitoare.
-
se pare ca oficialii din minister au venit și cu o dată în ceea ce privește deschiderea parțială a lotului 1

-
-
-
Încă o filmare completă. Au început să monteze și gardul perimetral, element de siguranță esențial pentru deschiderea traficului. Putem spera în continuare că până la finele lunii să circulă pe lot 3 (și 4).
-
-
observ ca s-a eliberat complet acel service…insa a ramas acea casa…care e fix pe direcția acelei bretele
poate sunt întrebări de începător dar trebuie sa îmi clarific, va fi ocolita cumva? sau trebuie dărâmată casa și breteaua ca continua drept?
e un pic ciudat ca e liber în dreapta și in stânga acelei case, dar ea e neatinsă
-
-
-
@spooky imi vine greu sa cred ca finalizeaza in octombrie. Mai au inca multe de facut si se misca maxim 2x fata de Aktor pe A0 Sud L3.
De exemplu inca n-au finalizat santurile de colectare a apei pluviale, lucrare care la ritmul lor cred ca mai dureaza minim o luna. Apoi pe rampele de la Pasajul DN3 trebuie sa finalizeze si trotuarele, de care nici macar nu s-au apucat.
Cred ca, in cel mai optimist scenariu, deschiderea de trafic se va face pe la jumatate lui Noiembrie.
-
@mrs7 clar trebuie demolata si casa. Probabil inca sunt intarzieri cu procesul de expropriere.
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare