A0 și DNCB, centuri București
-
@mihai Nu as fi raspuns mesajului daca nu eram tag-uit. Doar mie imi apare ca a raspuns mesajului meu sau e o eroare ?
-
-
@chapo Multumesc frumos, dar sunt curios de raspunsul lui Mihai, acesta e motivul pt care l-am tag-uit.
E de apreciat ca ai venit si tu cu un screenshot. -
@PaulS este clar ca te-a taguit din greseala. In loc sa apese sus pe butonul Raspunde pe albastru, multi apasa raspunde in dreapta jos. Acolo raspund automat cu tagarea ultimului care a scris ceva. Si din graba nimeni nu sta sa stearga.
A mai fost asa si la alte postari si tot asa te-ai inflamat, desi autorii nu aveau absolut nimic cu tine si nu-ti raspundeau tie. De regula lumea e enervata pe autoritati si tu o iei de parca ar fi enervati pe tine!
-
@rockband Discutia de pe A8 nu a fost din greseala, crede-ma. Acolo s-a vazut propaganda UMB cat s-a putut, dar cred ca toata lumea a trecut peste capitolul acela legat de resursele acelei firme :)) Daca ai fi prins toata discutia de la inceput ai fi vazut ca a inceput un dialog intre mine si alt user dupa care a venit armata cu sulite si furci. Daca gresesc, te rog sa-mi trimiti printscreen-uri sau dovezi si o sa-ti raspund.
Daca crezi ca tot eu m-am inflamat dupa ce ai vazut printscreen-ul de sus cu ce i-am raspuns lui ca ar fi ideal sa mearga sa-i dea acele detalii autorului,legate de nr-ul de muncitori, cred ca nu mai are rost sa se poarte nici un dialog aici.
Din printscreen-ul meu se vede clar ca eu am fost tag-uit, dar daca te uiti in prinscreen-ul lui chapo o sa vezi contrariul si il inteleg de ce s-a inflamat asa tare.
Acest e motivul pt care i-am raspuns lui Mihai si eram curios de raspunsul lui. -
ok, hai sa revenim la A0…
-
A0 Nord Pantelimon-Afumați - 21.07.2025
-
A0 Nord Lot 3: DN3 Pantelimon - DN2 Afumați 24.07.2025
-
-
26 IUL 2025 AUTOSTRADA AO NORD LOT 4 UMB!!
Infrastructura Romania
-
Au terminat și betonarea porțiunii de pe partea cealaltă a lacului, ca să nu mai spun că s-au apucat și de montat borduri acolo.
Pe partea de început a lotului sunt doar 7 deschideri — în maximum o lună e suprabetonat si acolo.
Rămâne de văzut cât de repede va avansa partea metalică a podului. -
Eu sper sa betoneze săptămâna viitoare cel puțin 2-3 deschideri că după aia vine vacanța.
Tablierul metalic este migălos tare la asamblarea pe sol, daca vedem săptămâna viitoare o deschidere cu tablier pe ea suntem bine. Cred că o să aplice si o parte din hidroizolație in zilele ce vin. -
@Iulian
Am luat vacanța din august în calcul când am zis o lună.
E posibil să mai apuce să betoneze ceva și înainte să plece, cum zici și tu.
Oricum, stau foarte bine — i-au lăsat pe chinezi mult în urmă.