A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
Autostrada A8 Tg Mureș - Miercurea Nirajului - 26.08.2026 Lot complet
Data filmării: 26.08.2026 -
Ce dubios se vede , cobori si urci imediat , da impresia ca puteau sa tina drept sa nu mai faca aceasta mica vale.

-
@gruia88 Cred ca e unghiul care creeaza impresia asta. Eu as zice mai degraba ca e doar panta, iar apoi se indreapta drumul.
-
-
@mihai Avansează dar cele 18 luni de execuție se termină în februarie. Nu doar ca nu va fi gata, dar va rămâne și în aer la propriu. De la culeia de pe malul stâng până la rond la ZAGARANCEA mai sunt câteva sute de metri și nu e nici măcar proiect acolo de la frații noștri. Deci va fi un pod muzeu.
-
@trismegistul daca nu m ainsel, si la noi va ramane aproape in aer, parc aera vorba de o deviatie de la pod catre DN (?) dar urma sa fie facuta de altcineva, nu de constructorul podului.
Ma insel? -
@JohnDoe Nu am urmărit detaliat subiectul, din ce rețin era vorba de niște drumuri de legătură pe care trebuiau să le facă CJ Iași + DRDP Iași. Laicu tot zicea ca vor fi gata înaintea podului, a avut dreptate. Nici alea, nici podul nu sunt gata
-
-
-
Un document interesant (bugete aprobate de parlament, rectificare MF, execuție) Sunt și loturi din A8 aici, pagina 13 de exemplu:
https://www.cnadnr.ro/sites/default/files/pagini-statice/anexa a_0.pdf
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare