DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași
-
-
-
Drumul express DEx6 Braila - Galati 09 septembrie 2025 | Update de șantier. #UMB
-
Cred că cel mai important update este că au început lucrările pregătitoare pentru hobane. Vedem mai clar la următoarea filmare.
-
-
Drumul express DEx6 Braila - Galati 15 septembrie 2025 | Work in progress.
Radu Aramă
-
@daniel22_22 a spus în DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași:
@JohnDoe ; Ai grijă ce îți dorești. Taxarea la km va fi întotdeauna mai scumpă decât clasica vinietă.
Se anunta o discutie interesanta, probabil un moderator ma poate ajuta cu un link catre sectiunea forumului unde putem continua discutia? Eventual daca poate sa mute si post-ul asta acolo, sa nu poluam.
Multumesc anticipat. -
-
Puteti crea subiecte noi.
-
Am trecut și ru săptămâna trecută pe podul de la Brăila. După căldurile din vara aceasta asfaltul se prezintă ok. În condiții. Sper că au dat cu rețeta corectă. Legat de "micile izvoare" din asfalt. Sint destule , în special pe panta de urcare și în lungul separării stratului vechi și cel nou de asfalt. Părerea mea e că sunt provocate de condens. E amplificat acest fenomen de condens din cauză că zona aceasta e de obicei "bogată" în vapori. Filmările au surprins de multe ori norii de ceață. Și , părerea mea , e că e amplificată și de porozitatea asfaltului nou. Acesta e mult mai poros ca cel vechi , permite pătrunderea apei , și aceasta se canalizează către pantele de coborâre-urcare , unde își găsește loc și iese la suprafață.
O posibilă soluție ar fi înlocuirea lateralelor(unde a rămas asfaltul vechi) cu un asfalt și mai poros decât cel de pe tăblier , ptr a permite scurgerea cât mai rapidă spre lateralul drumului.