A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Da, cum am zis, au luat TBM-ul asta de la un alt proiect, din cate am citit intr-un articol de la Webuild acum ceva timp. Nu ar fi iesit pe + la profit daca aduceau 2.
-
-
ȘANTIER. Autostrada cu tuneluri. Cel mai dificil tronson al A1, între Margina și Holdea
Virtual Press
-
A1 Lot 2 Boita Cornetu -zona Boita
Radu Ignat
-
Autostrada A1 Sibiu Pitesti Lot 3 Cornet Tigveni - zone cu santier in lucru
Radu Ignat
-
Mie mi se pare ca incep sa se dezmorteasca turcii, stiti ce se mai intampla cu restul traseului unde nu pot sa lucreza?
-
Când mă uit la viaductul ăla mă apucă disperarea
-
A1 - Sălătrucu 06 09 2025
OL10X
-
Avans bun la zona Salatrucu, dar sunt si portiuni neatacate. Nici uzina care va deservi TBM-ul nu se contureaza inca.
-
Autostrada A1 Lugoj - Deva | Lot 2E Margina - Holdea | Stadiu lucrări 07.09.2025 #umb
frameD Future PRODUCTIONS
-
-
Multumesc !
-
-
Un filmulet de la Geostud lotul 2
Vizită tehnică pe șantierul viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești, Lotul 2
Reprezentanții conducerii Geostud au verificat starea drumurilor de acces și au analizat soluțiile pentru protecția DN7 împotriva căderilor de roci. De asemenea, a fost urmărită evoluția lucrărilor de realizare a drumului de acces peste râul Olt, esențial pentru transportul utilajelor către punctele de foraj geotehnic destinate ecoductului.
La tunelul Robești – pentru care Geostud a realizat studiile geotehnice ce au stat la baza proiectului și a obținerii autorizației de construire – se desfășoară în prezent lucrări de torcretare și drenaj, în paralel cu monitorizarea atentă a deplasărilor prin repere topografice.
Investigațiile complexe realizate de Geostud – care au inclus 17 foraje geotehnice cu adâncimi între 28 și 78 m, precum și analize seismice și electrometrice – au permis identificarea și evaluarea riscurilor asociate instabilității versanților.
Pe baza acestor rezultate, expertizele noastre, elaborate în colaborare cu Prof. Univ. Anton Chirică și cu specialiști internaționali din partea Mapa-Cengiz, oferă soluții sigure și eficiente, atât pentru execuție, cât și pentru exploatarea tunelului.
#Geostud #GeostudEștiTu #AutostradaSibiuPitesti #TunelRobesti #Geotehnica #Infrastructura