A0 și DNCB, centuri București
-
@Iulian Din pacate mai au de lucru, cel putin o luna sau 1 an la cum e stilul lor :))
-
AMR 0
-
@mihai Oare de maine il vedem la fel de implicat pe lotul chinezilor/Baxcom ? :))
-
Nu cred. Poate anul viitor pe vremea asta. Pentru 2025 nu este nici o sansa.
Cred ca si Pizza-Retter vor avea nevoie de big push. -
Nea Grinda zice altceva :)) Ma scuzati, domnul Grindeanu are o alta parere, dupa cum bine stiti, nu prea are foarte mare valoarea ce zice fostul ministru al transporturilor.
-
@PaulS urmatorul punct de presiune este A7 Dumbrava - Mizil - Spataru. Dupa care A0 DN1 - DN1A.
La CCCC nu stiu cat ajuta presiunea. Se misca in ritm cosntant, nu foarte rapid, dar nici adormit ca Aktor. Slabe sanse de inaugurare in 2025, cu sau fara presiune.
-
Cu cateva minute inainte de inaugurare. Dupa inaugurare intre cele doua puncte se vor face 9 minute! In loc de o ora si 8 minute !
-
A0 SUD DESCHIS COMPLET!
12 minute intre aceleasi puncte ca mai devreme 1h08min:
-
Sau la ora asta, 17:15, ora de trafic intens:
- A1 Bolintin pana in centru la Constanta: 2:20.
- Curtea de Arges - Constanta: 3:30
- centura Craiova intrare pe DX12 - Agigea: 4:02
-
Cu aceasta inaugurare, cea mai lunga distanta continua pe autostrada din Romania devie 390km, intre Curtea de Arges si Ovidiu (Constanta).
Cu siguranta insa, cea mai utila sectiune continua de autostrada pentru transportul de marfa sunt incepand de astazi cei 356km dintre Bascov si Port Constanta.
-
@mihai , 392km imi da mie nod CDA - nod Ovidiu. Sau 387 nod CDA - port CT.
Peste o luna recordul va fi din nou spulberat, 465km Craiova-Ovidiu -
Prima filmare de la inaungurare :
Autostrada A0 - Lot 3 - Inaugurare - 30.06.2025
Infrastructure Romania (mindmasster)
A 2-a filmare :
Zice ca e material brut, eu nu vad diferente asa mari, deci pare decenta filmarea.
Infrastructura Romania
-
@vancouver a spus în A0 și DNCB, centuri București:
@mihai , 392km imi da mie nod CDA - nod Ovidiu. Sau 387 nod CDA - port CT.
E doar o diferenta de nuanta. Tu cred ca ai socotit din giratoriul Nodului Curtea de Arges. pe de DN73C, eu am masurat distanta efectiv pe corpul autostrazii. Lungimea bretelei la Curtea de Arges este 2.5km
Peste o luna recordul va fi din nou spulberat, 465km Craiova-Ovidiu
Clar. Incet-incet...
-
Eugen Vladutu, multumim:
-
@vancouver salutări! nu ai adresat un mesaj de bun venit în comentarii pe YT?
-
@WSrc1 Uite, am facut-o acum!
-
@vancouver OK.
-
@mihai a spus în A0 și DNCB, centuri București:
Craiova-Ovidiu
La traseul Craiova–Constanța putem adăuga, foarte probabil chiar din acest an, și legătura Adjud–Constanța.
Practic, în următorii 2–3 ani am putea avea gata scheletul principal de autostrăzi.
Chiar și dacă ne-am opri din licitații și ne-am concentra doar pe finalizarea proiectelor deja începute.